یو پی اس huawei و کاربرد آن :

هووآوی یو پی اس و بارهای

یو پی اس huawei و کاربرد آن شامل :

یو پی اس huawei و کاربرد استفاده از آن شامل مواردی است. که در اینجا به اختصار به بررسی آن می پردازیم. ارائه دهنده راه حل های ict جهانی شرکت هووآوی می باشد. با اختصاص ابتکار مشتری مداری و شراکتی قدرتمند این شرکت تمام نقاط قوت در طول شبکه های کاربر و قابلیت ها و سرمایه گذاری و زمینه های محاسبات ابری و مصرف کننده را ایجاد کرده است.

به وسیله راه حل های رقابتی آی سی تی بیشترین مقادیر کاربران و مصرف کننده ها و سرمایه گذارهای مخابراتی و خدماتی توسط شرکت huawei ایجاد شده است. در بیش از 170 کشور این راه حل ها گسترش پیدا کرده است. با اعمال قابلیتهای تحقیق و توسعه و استراتژی هووآوی در حوزه سرمایه گذاری بر همکاری نزدیک و ادغام با شرکا برای رسیدن به بیشترین میزان مشتری مداری و محوریت خریدار تمرکز کرده است.

یو پی اس huawei و کاربرد

huawei ups:

در سال 1987 این شرکت تاسیس گردید. یک شرکت خصوصی بوده است. بیش از 180000 کارمند توسط این شرکت مشغول به کار هستند. همین امر باعث تبدیل آن به بزرگترین شرکت است در بیش از 170 منطقه و کشور در سراسر جهان هووآوی فعالیت می کند. این شرکت بر پیشرفت های تکنولوژیکی که باعث پیشبرد جهان به جلو شده است تمرکز دارد. این شرکت با بهره گیری از امکانات و تجهیزات بسیاری اقدام به تولید علم در راستای تولید محصول پرداخته است. یو پی اس هووآوی با روش های بسیار پیشرفته تولید شده است. که کیفیت و قابلیت اطمینان صد در صدی دارد.

یو پی اس :

یو پی اس بین بار و برق ورودی قرار دارد. و از ایجاد اختلافات برق شهری از جمله قطعی کامل آن جلوگیری به عمل می آورد. ویژگی مهمی که در همه یو پی اس ها مشترک است وجود باتری می باشد. همه آنها دارای باتری هستند. و تا هنگامی که برق شهر وصل است انرژی در باتری ها ذخیره می گردد. و بعد از قطع برق شهر انرژی باتری به جریان متناوب یا ac تبدیل می گردد.

پس همه سیستم ها دارای شارژ باتری و مدار اینورتر هستند. وجود یک سیستم بای پس نیز به همراه یک سوئیچ در خروجی که سبب ارتباط با بار جهت تغذیه مستقیم از برق شهر می گردد. مدار سوئیچ خروجی در بسیاری از موارد با به کار گیری سوئیچ های استاتیک کامل می شود. در یو پی اس های با توان پایین تر این عمل بوسیله رله صورت می گیرد.

طبقه بندی یو پی اس از لحاظ ساختار :

-آفلاین:

در این یو پی اس ها از مسیر بای پس بارهای حساس انرژی دریافت می کنند. و در صورت قطعی تغذیه مسیر بای پس یا قرارگیری ولتاژ آن خارج از محدوده مجاز و قابل قبول مسیر اینورتر جایگزین خواهد گردید. اگر در زمان عملکرد عادی یو پی اس اختلالی در محدوده مجاز ولتاژ بای پس ایجاد شود به بار اتاقال می یابد. در زمان عدم قطع برق شارژ باتری مداوم صورت می پذیرد. در بعضی از یو پی اس ها این امکان وجود دارد که اینورتر خاموش باشد. تا راندمان کلی دستگاه افزایش پیدا کند اما جهت عملکرد سریع بخش های کنترل الکترونیکی اینورتر همواره فعال است.

-آنلاین :

تفاوت اول یو پی اس آنلاین با مدل آفلاین در این است که شارژ باتری با بخش یکسو کننده یا شارژر تعویض شده است. یکسو کننده از دو بخش جدا ایجاد شده است. در زمانی که برق شهر در جریان است این بخش باتری را شارژ و انرژی اینورتر را توسط یک ولتاژ دی سی ثابت تامین می کند. در زمان قطع برق انرژی دی سی اینورتر توسط باتری تامین می شود. و از این زمان باتری کم کم خالی می گردد. بالاترین میزان امنیت در این یو پی اس ها ارائه می گردد.

-یو پی اس لاین اینتراکتیو :

به دلیل اضافه شدن سیستم تنظیم ولتاژ در مسیر bypass در این یو پی اس ها عملکرد بهتری نسبت به مدل آفلاین وجود دارد. از متداول ترین مدل های این نوع مجهز به ترانس buck/boost و ترانس ferrorvesonat هستند که مانند مدل های آفلاین این مدل نیز بار خود را از طریق مسیر بای پس تغذیه می نماید. و در زمان قطع برق شهر آن را به اینورتر انتقال می دهد.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های apc و mge و هووآوی و تهیه لوازم یدکی برای آنها خدمات جامعی را ارائه می دهد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights