یو پی اس apc و عملکرد آن چگونه است :

یو پی اس apc و اهمیت

یو پی اس apc و عملکرد آن :

یو پی اس apc و عملکردی که دارد بسیار حائز اهمیت است در اینجا به شکلی اختصاری درباره آن توضیحاتی را آورده اییم. از بزرگترین و معروف ترین شرکت ها و تولیدکننده های یو پی اس یا سیستم برق اضطراری شرکت یو پی اس apc می باشد.

که علاوه بر تولید یو پی اس در زمینه تولید باتری و رک برای دیتاسنترها و همچنین تجهیزات خنک کننده برای مراکز داده نیز فعالیت دارد. در ماه سوم سال 1981 این شرکت به وسیله سه فرد که کارشاس برق و الکترونیک بوده اند و از دانشگاه ماساچوست دریافت مدرک کرده بودند تاسیس گردیده است.

انواع یو پی اس و فروش آنها :

از لحاظ توپولوژی و نوع ساخت یو پی اس ها انواع مختلفی دارند . اما به طور معمول شامل سه نوع زیر هستند.

1-یو پی اس آماده به کار یا آفلاین
2-یو پی اس خط تعاملی یا لاین اینتراکتیو
3-آنلاین یو پی اس

عملکرد UPS APC

مدت زمان مورد نیاز جهت ذخیره برق 220 ولتی توسط یو پی اس ها بستگی به طراحی و اندازه آنها دارد. تامین و انتقال بار در یو پی اس ها در هر حالتی متفاوت می باشد . دلیل استفاده از یو پی اس های متفاوت در مکان های متفا همین می باشد.

با توجه به ویژگی های خاص هر یو پی اس در مکان ها و مصارف مختلفی از آنها استفاده می گردد.بهینه سازی بهره وری نکته ای بسیار مهم است که بیشتر مورد توجه طراحان یو پی اس قرار گرفته است. که این مهم در نحوه عملکرد یو پی اس ها تاثیر به سزایی دارد. عدم وجود ترانسفورماتورهای داخلی در همه یو پی اس ها یکی از همین موارد است.

یو پی اس apc و عملکرد

یو پی اس آفلاین :

در این یو پی اس ها در زمان قطع برق یک باتری پشتیبان توسط ولتاژ خط شارژ می گردد. و به یک سوئیچ توسط اینورتر متصل می شود. ساده ترین نوع یو پی اس ها این نوع است. حفاظت از نوسانات و پشتیبان گیری باتری که معمولی ترین ویژگی یو پی اس ها می باشد در این نوع وجود دارد.
در زمان قطع برق در مدار یو پی اس آفلاین سوئیچی قراردارد که سبب تغییر مسیر یو پی اس در حالت آماده به کار می گردد. تا زمانی که برق به شکل کامل قطع نگردیده باشد معمولا اینورتر کار نمی کند.

ولتاژ خروجی و ورودی یک یو پی اس آماده به کار در شرایط عادی با هم برابر است. و تا زمانی که ولتاژ ورودی در محدوده خروجی مجز باقی بماند این حالت پایدار است.

زمانی یو پی اس آفلاین از حالت عادی به حالت بای پس انتقال می یابد که ولتاژ ورودی بیشتر از حد مجاز بشود. تا هنگامی که ولتاژ ورودی به حالت عادی بازگردد و یا زمانی که شارژ باتری تمام شود این شرایط ادامه خواهد داشت.

اجزای یو پی اس آفلاین :

-شارژر
-باتری یا منبع ذخیره انرژی
-اینورتر

یو پی اس لاین اینتراکتیو :

تامین خروجی ac بدون اعوجاج از وظایف این یو پی اس است.  به وسیله بای پس به ترانسفورماتور در حالت عادی ورودی را منتقل می کند که در این حالت ترانسفورماتور مانند شارژر عمل می کند.

در هنگام قطعی برق و افزایش و کاهش ولتاژ و ازدیاد ولتاژ تامین برق توسط این یو پی اس صورت می پذیرد. در جهت حفاظت از تجهیزاتی که حساسیتی بیشتر دارند و مهمتر محسوب می شوند از لاین اینتراکیو استفاده می گردد.

یو پی اس apc و معرفی

مزایای یو پی اس لاین اینتراکتیو :

  • -اطمینان فعالیت آن
  • -دارای بهره وری زیاد در عملکرد
  • -قیمت ارزان و متناسب
  • -موج خروجی سینوسی
  • -اصلاح شرایط تغییرات ولتاژی

آنلاین ups:

انتقال خروجی صحیح به بار مصرفی با تصحیح نمودن ولتاژ ورودی یا ثابت کردن نویز وظیفه این یو پی اس می باشد. در زمان افزایش دما یا نقص فنی بای پس فعال می گردد. و یو پی اس به این حالت بای پس ثابت می ماند.

بروزترین تکنولوژی های طراحی در بین انواع یو پی اس ها در این یو پی اس آنلاین وجود دارد. جهت افزایش قابلیت اطمینان یک سوئیچ انتقال ثابت در این مدل از upsها می باشد.

یو پی اس همواره در حال انتقال جریان برق است و در هنگام از کار افتادن برق هیچ سوئیچ و قطعی احساس نمی گردد. چرا که منبع اصلی تامین جریان برق به جای برق شهری که قطع شده است باتری می باشد.

کاربردهای یو پی اس آنلاین :

  • در تجهیزات شبکه و برنامه های ذخیره سازی
  •  بخش فناوری اطلاعات
  • در سرورهای پیشرفته

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از انواع یو پی اس ها به خصوص APC و MGE و تعمیرات آنها خدمات بسیار جامعی را ارائه می دهد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights