یو پی اس APC و سیستم داخلی آن شامل چه اجزایی است :

یو پی اس apc و نحوه

یو پی اس APC و سیستم عملکردی آن :

یو پی اس APC و سیستم داخلی آن شامل اجزایی است که در اینجا به آن پرداخته اییم.  تامین کردن توان الکتریکی تجهیزات در هنگام قطعی برق شهری یا هر منبع دیگری از جمله وظایف آن است. بوسیله برق ذخیره شده در باتری در زمان نوسانات شدید برق شهری و یا قطع برق وسایل اتصال یافته به خود را به شکلی سالم و با ولتاژی تثبیت شده تغذیه می نماید.

UPS بین برق شهری در مدار قدرت و دستگاه مصرف کننده قرار می گیرد. که علاوه بر اینکه برق شبکه را تنظیم می کند سبب تثبیت ولتاژ نیز می گردد. و از ایجاد نویز و اختلالات شبکه به وسایل اتصالی جلوگیری می کند.

یو پی اس APC و سیستم

انواع یو پی اس :

یو پی اس که نام دیگر آن منبع تغذیه بی وقفه می باشد. وظیفه تامین نمودن و تثبیت کردن برق مصرف کننده ها را در هنگام قطع شدن منبع اصلی به عهده دارد. انواع متفاوتی از یو پی اس ها وجود دارد که شامل دسته بندی زیر است :

-یو پی اس آنلاین
-UPS لاین اینتراکتیو
-یو پی اس آفلاین

یو پی اس APC و انواع

توان یو پی اس به چه شکلی محاسبه می شود :

نوع دستگاه یو پی اس را با توجه به حساسیت وسایل متصله به آن انتخاب می کنند. و بارهای مصرفی آن را مورد محاسبه قرار می دهند. جهت محاسبه بار مصرفی روش های مختلفی وجود دارد. از راحت ترین آن ها بررسی مشخصات پارامترهای الکتریکی دستگاه مصرفی می باشد. در صورت وجود چندین دستگاه مصرفی با دانستن ضریب همزمانی و میزان افزایش توان در آینده جمع آنها را به دست آورده و عدد ایجاد شده را با بیست درصد جمع می گردد که توان یو پی اس آن عدد به دست آمده است.

یو پی اس APC و سیستم

کاربردهای UPS:

بعضی مواقع به هردلیلی برق شهری دچار قطعی و یا وجود نوسانات زیاد می گردد که این عوامل باعث آسیب و از کار افتادن وسایل الکترونیکی می گردد. با قرارگیری UPS بین مدار برق شبکه شهری و وسایل الکترونیکی از ایجاد این شرایط جلوگیری می کند و تا هنگام ایجاد شرایط پایدار سبب تغذیه مصرف کننده ها می گردد. جهت تجهیزات شبکه و سرورها و همینطور تجهیزات بیمارستان ها و آزمایشگاه ها و هر وسیله ای که نیاز به روشن ماندن دائمی دارد یو پی اس مورد نیاز است.

اجزای سیستم داخلی UPS شامل چه مواردی است :

  • -باتری یو پی اس : که به شکل داخلی و یا خارجی است.
  • -شارژر UPS: شارژ نمودن باتری ها را عهده دارد.
  • -اینورتر یا مبدل : تبدیل کردن ولتاژ دی سی باتری ها به ولتاژ AC
  • -کنترل هوشمند : پردازش تمامی پارامترهای دستگاه را عهده دارد.
  • سیستم خنک کننده : خروج گرمای تولیدی و خنک کردن دستگاه را بر عهده دارد.
  • فیوزهای حفاظتی و برکرها :مدارهای قدرت و فرمان دستگاه را حفاظت و کنترل می نماید.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری یو پی اس و تعمیرات آنها و همچنین تامین وسایل جانبی خدمات بسیار جامعی را ارائه می دهد. در صورت نیاز به مشاوره با ما تماس نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights