یو پی اس apc و ساختاری که دارد :

یو پی اس apc و سوئیچ

یو پی اس apc و ساختاری که شامل می شود :

یو پی اس apc و ساختاری که دارد شامل مواردی است که به بررسی آن می پردازیم. شرکت یو پی اس apc از معروف ترین تولید کننده های یو پی اس می باشد که علاوه بر ups یه تولید باتری و رک های هوشمند برای مراکز داده و تجهیزات خنک کننده برای دیتاسنترها نیز می پردازد. این شرکت در سال 1981 بوسیله سه کارشناس که در رشته برق و الکترونیک از دانشگاه ماساچوست فارق التحصیل شده بودند تاسیس گردیده است.

 

یو پی اس apc و ساختاری

smart ups:

یو پی اس اسمارت که از بهترین های یو پی اس apc می باشد. وظیفه برق رسانی به تجهیزات حساس در زمان قطع شبکه برق را بر عهده دارد. انرژی الکتریکی ذخیره شده در باتری توسط یو پی اس به برق متناسب برای دستگاه های مربوطه تبدیل می گردد و برای زمان کوتاه قطع برق آن را تغذیه می نماید. apc از شرکت های شناخته شده می باشد که از جمله شرکت های تحت مالکیت اشنایدر الکتریک است. مدل های مختلفی برای کاربردهای متفاوت توسط شرکت ای پی سی به بازار عرضه می شود که هر ساله بر تنوع آن اضافه می گردد. مدل اسمارت در دوسری آنلاین و لاین اینتراکتیو عرضه می شوند.

ups چیست :

یو پی اس یا منبع تغذیه بی وقفه وسیله ای است که از قطعات جامد که مابین منبع برق ورودی و بار وصل شده قراردارد تشکیل شده است. و از بروز اختلافات برق ورودی یا همان برق شهری از جمله قطعی کامل آن جلوگیری می نماید.
ویژگی که در تمامی یو پی اس ها مشترک است وجود باتری می باشد تا زمانی که برق شهر وصل می باشد انرژی را در باتری ها ذخیره می کند و بعد از قطع برق آن انرژی ذخیره ای را به چریان متناوب یا ac تبدیل می نماید. پس همه سیستم ها دارای شارژ باتری و مدار اینورتر نیز هستند. همینطور همه یو پی اس ها دارای بای پس نیز می باشند. که با یک سوئیچ در خروجی سبب ارتباط با بار برای تغذیه ای مستقیم از برق شهر می شود. در یو پی اس های توان پایین انجام این عمل توسط رله صورت می گیرد.

یو پی اس ها از لحاظ ساختاری :

  • -آفلاین یو پی اس
  • -آنلاین یو پی اس
  • -لاین اینتراکتیو

یو پی اس off line :

بارهای حساس از مسیر بای پس در این مدل از یو پی اس ها انرژی دریافت می کنند. و در زمان قطعی تغذیه ی مسیر بای پس و یا قرارگیری ولتاژ آن خارج از محدوده مجاز مسیر اینورتر جایگزین می گردد. در زمان عملکرد عادی یو پی اس در صورت وجود اختلالی در محدوده مجاز ولتاژ بای پس ایجاد میشود که به بار انتقال می یابد. در صورت عدم قطع برق شارژ شدن باتری مداوم صورت می گیرد تا در زمان قطع برق باتری ها آماده باشند.

یو پی اس on line:

تفاوت این مدل با مدل آفلاین در این می باشد که شارژ باتری با بخش یکسوکننده یا شارژر تعویض می گردد. بخش یکسوکننده یا شارژر از دو قسمت جداگانه یا یک بلوک قدرت کامل تشکیل یافته است. در هنگام جریان برق شهر این بخش باتری را شارژ و توسط یک ولتاژ دی سی ثابت انرژی اینورتر را تامین می کند. توسط باتری انرژی dc اینورتر در هنگام قطع برق تامین می گردد. و از این زمان کم کم باتری خالی می گردد. بیشترین میزان امنیت را این نوع ارائه می دهد.

یو پی اس لاین اینتراکتیو :

به دلیل اضافه شدن سیستم تنظیم ولتاژ در مسیر بای پس در این مدل یو پی اس ها عملکرد بهتری نسبت به مدل آفلاین دارد. مانند مدل آفلاین یو پی اس های لاین اینتراکتیو نیز بار خود را از طریق بای پس تغذیه می نماید. و در هنگام قطع برق شهر آن را به اینورتر منتقل می نماید.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های mge و apc دارای خدمات بسیار جامعی می باشد. دارای گواهی همکاری با شرکت اشنایدر الکتریک نیز می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights