یو پی اس apc و خروجی آن چه ویژگی هایی دارد :

apc ups و یو پی اس صنعتی

یو پی اس apc و خروجی آن :

یو پی اس apc و خروجی که دارد دارای ویژگی هایی می باشد که در اینجا به بررسی آن می پردازیم. ups یا منبع تغذیه بی وقفه وسیله ای است که از قطعات جامد تشکیل شده است که ما بین منبع برق ورودی و بار متصله قراردارد که از ایجاد اختلالات در برق شهری مانند قطعی کامل آن جلوگیری می نماید. ویژگی مهمی که در یو پی اس ها مشترک است وجود باتری در تمام آنها است.

یو پی اس apc و خروجی

تا هنگامی که برق شهری وصل است در باتری ها انرژی ذخیره می گردد و بعد از قطع برق شهر انرژی باتری به جریان متناوب یا ac تبدیل می شود. پس همه سیستم ها شارژ باتری و مدار اینورتر را دارا می باشند. وجود بای پس نیز در تمام یو پی اس ها می باشد. که به همراه سوئیچ در خروجی باعث ارتباط با بار برای تغذیه از برق شهری می گردد. مدار سوئیچ خروجی در بسیاری از موارد بوسیله سوئیچ های استاتیک کامل می گردد. در یو پی اس هایی که دارای توان پایینی هستند از رله برای این کار استفاده می گردد.

یو پی اس apc:

این شرکت از معروف ترین شرکت های تولیدی دستگاه برق اضطراری یا یو پی اس می باشد که علاوه بر تولید این محصول به تولید باتری و رک های هوشمند برای دیتاسنترها و تجهیزات خنک کننده برای مراکز داده نیز می پردازند. در سال 1981 بوسیله سه کارشناس فارق التحصیل شده در رشته برق و الکترونیک که در دانشگاه ماساچوست درس خوانده بودندشرکت apc تاسیس گردید.

کاربرد یو پی اس apc :

همه دستگاه های پزشکی و آزمایشگاهی به جریان برق وابسته هستند.کمترین اختلال در عملکرد دستگاه ها سبب ایجاد خطرات بزرگی می شود. یو پی اس ای پی سی از بهترین برندها جهت استفاده در بیمارستان ها می باشد. در بسیاری از مراکز صنعتی و ادارات بزرگ و مکان هایی که نیاز به برق بی وقفه دارند استفاده از یو پی اس پیشنهاد می گردد. چرا که یو پی اس علاوه بر تامین برق سبب جلوگیری از ایجاد نویز و تغییرات ولتاژی و فرکانسی می گردد.

 

باتری یو پی اس :

مناسب ترین یو پی اس جهت استفاده ups ها باتری سرب اسید می باشد. باتری ها شامل انواع سرب اسید و نیکل کادمیوم و لیتیوم و سیلور آلکالین هستند. در هنگامی که نیاز به طول عمر بالا و بیشتر از ده سال وجود داشته باشد از باتری نیکل کادمیوم استفاده می گردد.

یو پی اس apc و مشخصات خروجی آن :

با توجه به مشخصه های فنی دستگاه ها خروجی یو پی اس و ویژگی های آن تعیین می شود. که این موارد شامل :
1-ولتاژ، توان و ضریب توان ، ظرفیت تحمل اضافه بار و thd
2-توان دستگاه که میزان آن تعیین کننده سفارش شما است.
3-ضریب توان خروجی که از 0.8 بهتر است بیشتر باشد. که وات آن را ضریب توان اکتیو مشخص می نماید.
4-میزان ولتاژ خروجی که بازه ولتاژ خروجی با تلرانس خروجی آن تعیین می گردد.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های apc و mge و تهیه لوازم یدکی دارای خدمات بسیار جامعی می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید و از اطلاعاتی جامع بهره مند گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights