یو پی اس apc و تکنولوژی آن :
یو پی اس apc و تکنولوژی که دارد شامل مواردی است که در اینجا به بررسی و شرح آن می پردازیم. ups وسیله ای الکترونیکی می باشد. که برای تامین کردن انرژی جهت دستگاه های مصرفی کاربرد دارد. در زمان قطع برق وسایلی که به اختلالات شبکه و قطعی و وصلی برق حساس می باشند. و بسیاری از تجهیزات که به تغییرات نوسانی و فرکانسی حساس می باشند. نیاز به سیستم یو پی اس دارند تا از ایجاد اختلالات جلوگیری نماید. ویژگی که در تمام یو پی اس ها اشتراک دارد. وجود باتری است که تا زمانی که برق شهری متصل است. در باتری ها انرژی ذخیره می گردد . بعد از قطع شدن برق شهر انرژی باتری تبدیل به جریان متناوب یا AC می گردد.
پس همه سیستم ها دارای شارژ باتری و مدار اینورتر هستند.
بای پس نیز در تمامی یو پی اس ها وجود دارد که به همراه یک سوئیچ در خروجی وسیله ارتباط با بار را برای تغذیه مستقیم از برق شهر فراهم می نماید. مدار سوئیچ خروجی در بسیاری از موارد بوسیله به کارگیری سوئیچ های استاتیک کامل می شود. در یو پی اس هایی که توان پایینی دارند. این فرآیند بوسیله رله صورت می گیرد.
3 تکنولوژی جهت یو پی اس ها طبق استاندارد جهانی :
-LINE INTERACTIVE
-DOUBLE COVERSION
-PASSIVE STANDBY
یو پی اس APC:
از بزرگترین و معروف ترین تولید کننده ها در زمینه سیستم برق اضطراری یا یو پی اس شرکت ای پی سی می باشد. که این شرکت علاوه بر تولید یو پی اس در زمینه تولید باتری و رک های هوشمند برای مراکز داده و تجهیزات خنک کننده جهت دیتاسنترها نیز فعالیت دارد. در ماه سوم سال 1981 این شرکت توسط سه کارشناس که در رشته الکترونیک و برق درس خوانده بودند. و از دانشگاه ماساچوست فارق شده بودند. تشکیل شده است.
4 بخش تشکیل دهنده یو پی اس :
-یکسوکننده شارژ یا رکتیفایر
-باتری
مبدل دی سی به AC یا همان اینورتر
-کلید غیر هادی یا سوئیچ
اصول کار یک UPS:
بار در شکل معمول از ورودی AC تغذیه می نماید. باتری همزمان با یکسوسازی ورودی ای سی بوسیله شارژر و تبدیل آن به جریان دی سی شارژ می گردد. ورودی ac در صورتی که قطع شود. و یا نامناسب تشخیص داده گردد با تبدیل نمودن ولتاژ دی سی باتری بوسیله اینورتر به برق ac ولتاژ بار بدون وقفه تامین می شود.
مدت زمان برق دهی یو پی اس :
متناسب با باتری های سیلد اسید که به یو پی اس وصل می شود زمان برق دهی یو پی اس با آن تنظیم می گردد. واحد باتری ها آمپر ساعت می باشد. که نسبت مستقیمی با زمان برق دهی دارد.
قرارگیری باتری ها :
-اکسترنال باتری ها که در کنار یو پی اس و درون کیسی جدا قرار می گیرند.
-باتری هایی که داخل یو پی اس هستند.
-باتری هایی که هم قابلیت اینترنال بودن و هم اکسترنال بودن را به شکلی همزمان دارا هستند.
مزایای استفاده کردن از یو پی اس :
استفاده نمودن از یو پی اس نه تنها مشکلات ناشی از قطع برق را حل می نماید. بلکه سبب حفاظت و مراقبت در برابر قطع کلی برق نیز می گردد. فیلترهای الکترونیکی موجود در یو پی اس سبب حذف نویزها و نوسانات برق شهری می گردند. و در برابر رعد و برق و ولتاژ بالا حفاظت از مصرف کننده ها را عهده دار است. و با شکل موج ثابت جریان یکنواختی را به مصرف کننده ارسال می نماید. یو پی اس هایی که جهت کاربردهای معمولی استفاده می گردند. از نوع آنلاین هستند. که با باتری تک سلولی سرب اسید یا نیکل کادمیوم و توان 500 تا 2000 آمپر متر می باشند. یو پی اس های بزرگتر توان بالایی دارند و کیفیت برق خروجی آنها نیز بیشتر است.
شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های mge و apc دارای خدمات جامعی هستند. همچنین در تهیه لوازم یدکی نیز دارای تجربه بالایی می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.