یو پی اس APC و بررسی ATS :

یو پی اس APC و بررسی ATS

یو پی اس APC و بررسی ATS :

یو پی اس APC و بررسی ATS موضوعی است که در اینجا آورده شده است. از جمله برند های پیشرو در صنعت یو پی اس apc می باشد که بسیار معروف می باشد و طرفداران بسیاری دارد. ای پی سی بوسیله شرکت اشنایدر الکتریک که به تولید محصولات مراکز داده و لوازم جانبی الکترونیک و منبع تغذیه پرداخته است تولید شده است. به بیانی دیگر یو پی اس ای پی سی در سال 1981 بوسیله سه کارشناس که در رشته برق و الکترونیک در دانشگاه ماساچوست تحصیل کرده بودند تاسیس شد. شرکت ای پی سی به تولید باتری و رک و تجهیزات خنک کننده و یو پی اس می پردازد. اشنایدر الکتریک در سال 2007 apc را خریداری نمود و با ادغام آن با سیستم mge ups واحد تجاری انرژی و خدمات حیاتی را تشکیل داد.

apc ups و تولید آن

بخش های اصلی apc ups:

  • -یکسوکننده یا رکتیفایر
  • -باتری
  • -اینورتر یا معکوس کننده

1-رکتیفایر :

جهت تبدیل ac یا جریان متناوب به جریان مستقیم یا دی سی از رکتیفایر استفاده می شود. از جمله یکسوکننده ها باتری ها هستند که تولید مستقیم برق را انجام می دهند. وجود یک دیود در یکسوکننده برای تغییر ای سی به dc نیاز است. در هنگام وجود برق متناوب یو پی اس به شارژ باتری می پردازد. و به شکلی مستقیم این شارژ انجام می شود. اجزای اصلی یکسوکننده یا رکتیفایرها دیود و خازن ها هستند که تبدیل برق متناوب به مستقیم بوسیله آنها صورت می پذیرد.

یو پی اس apc در سیستم

2-باتری :

باتری برای ذخیره انرژی استفاده می شود. اندازه و شکل های باتری ها متفاوت است. ممکن است به اینورتر برای چند ثانیه تا چند ساعت اتصال پیدا کنند. باتری در یو پی اس از چند آمپر تا چند هزار آمپر ولتاژ را از خود عبور می دهند. قدرت ذخیره برق در یو پی اس تنها توسط باتری است. در زمان قطعی برق این باتری ها هستند که وظیفه انتقال برق به تجهیزات را بر عهده دارند. در شرایط قطعی برق کارایی و عملکرد یک سیستم توسط این بخش تعیین می شود.

3-اینورتر :

جهت تبدیل برق مستقیم به متناوب بایستی از اینورتر استفاده کرد. به بیانی دیگر اینورتر وسیله ای است که به عنوان یک مولد انرژی خورشیدی یا منبع جریان مستقیم باتری است که آن را به منبع تغذیه متناوب متناسب جهت لوازم خانگی تبدیل می نماید. اینورتر و یکسو کننده دارای عملکردی متفاوت با یکدیگر هستند.

یو پی اس و موارد

کار apc ups:

در زمان قطعی برق یو پی اس قادر می باشد که انرزی لازم برای یک یا چندین دستگاه الکتریکی را تامین نماید. حفاظت در برابر صدمات و تغییرات ولتاژی نیز از وظایف یو پی اس ای پی سی می باشد. عملکرد یو پی اس تا حدودی با ژنراتور مشابه است. البته در برخی موارد دارای تفاوت هایی می باشند. به وسیله انرژی ذخیره شده در باتری یو پی اس قادر است انرژی لازمه برای تجهیزاتی مانند رایانه ها و مراکز داده و سایر وسایل الکترونیکی را تامین کند. کاربرد اساسی یو پی اس در نقاطی است که به برق اضطراری نیاز دارند و به هیچ عوان نبایست دچار قطعی شوند.

ATS :

از محصولات برند APC ای تی اس می باشد که برای مدیریت نمودن برق در اتاق سرورها و تجهیزات شبکه استفاده می گردد. یک سوئیچ خودکار برق منبع تغذیه ATS شناخته شده است و توانایی انتقال دادن برق را دارا می باشد. جهت تغییر دادن منابع ای تی اس سریع و به طور خودکار در زمان قطع برق و خطا از منبع دیگر استفاده می شود.


برای کاربرهایی که به دنبال اعتماد و ایمنی بیشتری هستند برای سیستم های خود استفاده می کنند. در سیستم های با بار کم تا متوسط جهت توزیع کردن برق بین تجهیزات و منابع تغذیه ATS به کار می رود. بر اساس ویژگی هایی که ATS دارد از این محصول در سیستم های شبکه و سرور استفاده می گردد که در مصرف برق سبب افزایش ایمنی و کنترل بهتری می گردد.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های APC و MGE و هووآوی خدمات بسیار جامعی را ارائه می دهد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights