یو پی اس ماژولار و بررسی ویژگی های آن :
یو پی اس ماژولار و بررسی ویژگی هایی که دارد. در اینجا به شکل اختصاری آورده شده است. یو پی اس و مراکز داده آن برای مدتی طولانی از یک طراحی دوگانه استفاده می نماید. بوسیله جریان متناوب ac و تبدیل آن به جریان dc سبب شارژ شدن باتری می گردد. و دوباره آن را به ac تبدیل می کند. از ماژول های نسبتا بزرگی این سیستم های یو پی اس برای ایجاد سیستم های با ظرفیت بالا استفاده می نماید. و یا ممکن است برای بارگیری n+1 از آن استفاده نماید. به طور مثال سه نوع یو پی اس های 500 کاوا قادر هستند حداکثر 1000 کیلو وات را ارائه بدهند. روند استفاده از ماژول های بسیار کوچک 10 تا 50 kva جهت ساخت سو پی اس های بزرگتر استفاده شده می باشد.
مزایای ماژول ups :
مزایای اساسی برای رویکرد ماژولار این می باشد که توانایی رشد ظرفیت در صورت نیاز و کاهش هزینه نگهداری را ایجاد می گردد. می توان ماژول ها را توسط کاربر برای تعمیر یا مبادله به کارخانه برگرداند چرا که ماژول ها قابلیت تعویض را دارا هستند. داشتن کارایی از دیگر مزایای سیستم های ماژولار می باشد. زمانی که یک یو پی اس با بیشترین کارایی به حداکثر ظرفیت خود می رسد دارای کارایی بالایی می باشد. کارایی نیز با افت بار کاهش پیدا می کند.
معایب سیستم ماژول :
سیستم های کوچکتر ماژولار تا حدود 120 کیلو وات این تمایل را دارند که به شکل کابینت های اضافی نصب گردند. که این یعنی فضای بیشتر و وزن بیشتر است. ممکن است با توجه به ردیف های کابینه که چگونه مجهز شده است و در مدارهای توزیع آنها به چه شکل سیم کشی می شوند متفاوت است. مناسب بودن اندازه قاب تا حدودی با جابه جایی ماژول های یو پی اس به جایی که مورد نیاز است تعیین می گردد.
باتری ها :
باتری استفاده شده در مرکز داده بایستی اسید سرب تنظیم شده باشد. در بیشتر موارد از این باتری در یو پی اس استفاده می گردد. که خطرات خطای خاص و محدودیت های طول عمر را افزایش می دهد. در صورتی که دارای یک مرکز داده بزرگ می باشید و مایل به استفاده از باتری سرب هستید تا آنها را در میان ردیف های کابینت خود بگذارید احتمالا عملی نمی گردد.
دلیل آن این می باشد که راه اندازی dc هر فاصله به سیم کشی بزرگ مس نیاز دارد. که سبب افزایش هزینه ها می شود. و فضای کم نیز از دلایل دیگر آن می باشد. با استفاده از هر نوع باتری دیگری که مورد نظر شما می باشد می توانید سیستم های بزرگ و مرکزی را به شکل ماژولار نصب نمایید. این امکان وجود دارد که یو پی اس ماژول و متمرکز مختلط استفاده گردد. بسیاری از کاربران از یو پی اس های سنتی برای منبع اصلی خود و از سیستم های کوچکتر و ماژولار به شکل منبعی دوم برای سخت افزارهای خود استفاده می نمایند.
تعمیر باتری ups :
از جمله بخش های بسیار پر استفاده در یو پی اس ها باتری می باشد. بعضی از مدل های باتری امکان دارد که بعد از مدت مصرف قابل تعمیر نمی باشد و باید تعویض گردد. در کارخانه های بزرگ و صنایع به دلیل گران قیمت بودن تجهیزات بایستی از این دستگاه ها در برابر اختلالات برقی محافظت گردد. برای حفاظت از این وسایل بهترین دستگاه ها یو پی اس صنعتی و سه فاز می باشد. یو پی اس صنعتی از برق سه فاز جهت ذخیره برق استفاده می کند. و دوباره مبدل برق را به شکل سه فاز در موارد اضطراری به دستگاه ها می رساند. باتری یو پی اس صنعتی ژله ای و سرب اسید سیلد است که تا 30 kw انرژی را تامین می نماید. در یو پی اس صنعتی باتری ها قوی هستند.
شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های apc و mge و تهیه لوازم یدکی برای آنها دارای خدمات بسیار جامعی می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.