تعمیر و نگهداری دستگاه ups چگونه باید شکل گیرد:

تعمیر و نگهداری دستگاه ups

تعمیر و نگهداری دستگاه یو پی اس:

اولین خط دفاعی برای مقابله با نوسانات و تغییرات برق و ولتاژ سیستم یو پی اس می باشد. برای آنکه دستگاه های IT دچار صدمه و آسیب نشوند نیاز به وجود برق سالم و بدون نوسانات می باشد. چرا که در صورت بروز مشکل خسارات مالی جبران ناپذیری دارد.

در مورد یو پی اس شبکه های کامپیوتری و اتاق سرور باعث ایجاد توقف برای کار تعمیراتی یو پی اس نمی شود. اما برای پیشبرد سریع و انجام کار به موقع و صحیح بایستی سرویس دوره ای یو پی اس و بازدید باتری های یو پی اس قبل از آنکه خرابی پیش آید صورت پذیرد.

بیشتر خرابی ها که در UPS ها صورت می گیرد به دلیل نگهداری نامطلوب سیستم UPS است. که حدود دو سوم خرابی یو پی اس قابل تعمیر می باشد. پس بایستی تعمیر و نگهداری دستگاه ups مورد توجه قرار گیرد تا مشکلی ایجاد نگردد.

تعمیر و نگهداری دستگاه ups
تعمیر و نگهداری دستگاه ups

 

در بخش برق اضطراری مراکز داده شما نمی توانید مانع از ایجاد اثرات مخرب آن شوید. اما در مورد UPS با چند راهکار ساده و نگهداری درست از آن می توانید عواملی که باعث خرابی UPS  می شود را متوقف نمایید.

پیشگیری در نگهداری UPS :

1- رعایت ایمنی:

به طور کلی رعایت ایمنی در هنگام استفاده از هر وسیله برقی امری جدایی ناپذیر است. در مورد UPS  ویا هر سیستم الکتریکی دیگری که بر روی دیتا سنتر خود دارید باید در مرحله اول ایمنی را رعایت نمایید که در مورد UPS توجه به توصیه های سازنده و سبک اجرای آن در هنگام نصب امری مهم است.

2- چک کردن منظم و زمان دار دستگاه UPS:

برای جلوگیری از خرابی های احتمالی UPS بایستی در دوره های منظم سیستم یو پی اس توسط پرسنل آموزش دیده همان مدل مربوطه چک گردد تا از ایجاد هزینه های اضافی جلوگیری به عمل آید.

تعمیر و نگهداری دستگاه ups امری است که بایستی توسط متخصصین صورت پذیرد چرا که در صورت عدم تخصص مشکلاتی ایجاد می گردد که بهبود آن به سختی صورت می گیرد.

 

تعمیر و نگهداری دستگاه ups
تعمیر و نگهداری دستگاه ups

 

3- تهیه لیست سوابق تعمیرات UPS :

برای تعمیر و نگهداری دستگاه ups بایستی دارای یک برنامه ریزی دقیق جهت دانستن سوابق تعمیرات یو پی اس داشته باشید به طور مثال بدانید چه زمانی اقدام به تمیز کردن و تعمیر کردن و یا جایگزینی شارژر یو پی اس نموده ایید.

به طور کلی بهتر است وضعیت هر تجهیزاتی را در هنگام چک کردن یو پی اس بدانید. همچنین تهیه یک چک لیست از کارهایی مثل زمان تعویض باتری فرسوده شده، موارد اضافی به کار رفته برای نگهداری یو پی اس باعث می شود که همواره میزان هزینه مصرفی خود را بدانید

. تهیه این چک لیست ها باعث می شود. که برای تعمیر و نگهداری دستگاه ups در خارج از زمان مورد انتظار برنامه ریزی لازمه را فراهم آورید.

نتیجه گیری:

یو پی اس نیز همانند دیگر تجهیزات دارای قطعات مصرفی می باشد. مانند بانک خازن و یا فن های سیستم خنک کننده که دارای عمر مفید می باشند. که با تعویض به موقع آنها از بروز خسارت های جبران ناپذیر جلوگیری می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights