یو پی اس apc و انتخاب باتری برای آن :

یو پی اس apc و انتخاب

یو پی اس apc و انتخاب باتری مناسب :

یو پی اس apc و انتخاب کردن باتری که با توان مورد نظر آن متناسب باشد امری است بسیار مهم. که بایستی توسط افراد کاربلد صورت گیرد. باتری که برای یو پی اس ها در نظر گرفته می شوند بایستی با توان آن یو پی اس همخوانی داشته باشد. یو پی اس یا منبع تغذیه بی وقفه وسیله ای است که از قطعات جامد تشکیل یافته است. که این قطعات بین برق ورودی و بار متصله قراردارد. و از بروز اختلافات برق شهری یا ورودی و همینطور قطع کامل آن جلوگیری می نماید. چندین ویژگی مهمی که در تمام یو پی اس ها وجود دارد و مشترک است. وجود باتری می باشد که تا هنگامی که برق شهری وصل است. انرژی در باتری ها ذخیره می گردد. بعد از قطع برق شهر انرژی باتری به جریان متناوب ac تبدیل می گردد.

همه سیستم ها دارای شارژ باتری و مدار اینورتر هستند. و وجود بای پس نیز در تمام یو پی اس ها حتمی است. که بوسیله یک سوئیچ در خروجی وسیله ارتباط با بار را برای تغذیه مستقیم از برق شهری فراهم می نماید. با به کارگیری سوئیچ های استاتیک در بسیاری از موارد مدار سوئیچ خروجی کامل می شود. در یو پی اس هایی که توان پایینی دارند. این امر توسط رله صورت می گیرد.

یو پی اس ها از لحاظ ساختاری :

  • -یو پی اس آفلاین
  • -یو پی اس آنلاین
  • -یو پی اس لاین اینتراکتیو

off line ups:

بارهای حساس از مسیر بای پس در این یو پی اس ها انرژی دریافت می نمایند. و در زمان قطعی تغذیه مسیر بای پس و یا قرارگیری ولتاژ آن خارج از مدار و محدوده قابل قبول و مجاز جایگزین آن مسیر اینورتر می شود. اما در زمان عملکرد عادی یو پی اس در صورت وجود اختلال در محدوده مجاز ولتاژ بای پس به بار انتقال می یابد. در بسیاری از یو پی اس ها در مسیر بای پس آنها فرکانس های رادیویی وجود دارد که تا حد زیادی از افزایش ناگهانی و شدید ولتاژ جلوگیری می نماید.

در صورتی که قطعی برق صورت نگیرد. شارژ باتری به شکلی مداوم صورت می پذیرد. تا در زمان قطعی برق باتری ها کاملا آماده عمل کنند. اینورتر در برخی از یو پی اس ها برای افزایش راندمان کلی دستگاه امکان دارد خاموش باشد. ولی به دلیل ایجاد عملکرد سریع در بخش های کنترل الکترونیکی آن اینورتر همواره روشن و فعال است.
در صورت کاهش ولتاژ بای پس از حدمجاز خود بلافاصله اینورتر شروع به فعالیت کرده و بوسیله سوئیچ استاتیک یا رله بار به اینورتر انتقال می یابد.

به دلیل وقوع این مراحل پس از قطعی ولتاژ بای پس توقفی در تامین انرژی بار ایجاد می گردد که اجتناب ناپذیر است. با توجه به اینکه زمان این توقف کوتاه و به میزان 10 تا 20 میلی ثانیه است بارها اکثرا به شکلی مطلوب و بدون خرابی این توقف را پشت سر می گذارند. با عادی شدن برق شهری بار دوباره به مسیر بای پس انتقال می یابد.

on line ups :

تفاوتی که این یو پی اس ها با مدل آفلاین دارا هستند. این است که با بخش یکسوکننده شارژر ، شارژ باتری تعویض شده است. بخش شارژر یا یکسوکننده ممکن است که از دو بخش جداگانه یا یک بلوک قدرت کامل تشکیل شده باشد. در هنگامی که برق شهری وصل است باتری توسط این بخش شارژ و انرژی لازم برای اینورتر بوسیله یک ولتاژ دی سی ثابت تامین می گردد. در زمان قطع برق انرژی اینورتر بوسیله باتری تامین می شود.

 

و باتری در این هنگام کم کم خالی می گردد. به این یو پی اس ها در اصطلاح دابل کانورژن نیز گفته می شود. بیشترین میزان امنیت را ارائه می دهند. بار همواره با یک ولتاژ تنظیم شده تغذیه می گردد. به بیانی دیگر حتی در هنگامی که برق وصل می باشد. یکسوکننده شارژر و بخش های اینورتر نیز فعال هستند. در حالت عادی در زمانی که اینورتر مانند یک سد مقابل نویزهای موجود در خط های انتقال برق و نوسانات زودگذر ولتاژ عملکرده و یک ولتاژ خروجی کاملا تثبیت شده را تامین می نماید.

در صورت تجاوز ولتاژ ورودی از محدوده ی مجاز خود و یا قطع کامل آن بوسیله انرژی باتری اینورتر به فعالیت خود ادامه می دهد. انجام پذیرفتن این مراحل به شکلی است که هیچ وقفه ای در بار ایجاد نگردد. هنگامی که انرژی باتری استفاده می گردد. اینورتر مانند زمان استفاده از برق شهری رگلاسیون ولتاژ را ارائه می نماید. و از طریق سوئیچ استاتیک بار به خروجی اینورتر اتصال می یابد.

یو پی اس apc و انتخاب

line interactive ups:

به دلیل اضافه شدن سیستم تنظیم ولتاژ در مسیر بای پس این مدل یو پی اس ها عملکرد بهتری را دارا هستند. به نسبت مدل off lineها. از متداول ترین مدل های این نوع یو پی اس یکی مجهز به ترانس buck/boost و ترانس ferrorvesonat است. مانند مدل های آفلاین یو پی اس های لاین اینتراکتیو نیز بار خود را از مسیر بای پس تغذیه می نماید. و به اینورتر در زمان قطع برق آن را منتقل می کند. با مدل آفلاین این یو پی اس ها در مقایسه ی شارژر و باتری ها و مدار اینورتر شباهت دارد. به دلیل اضافه شدن مدار تنظیم ولتاژ در مسیر بای پس بارکمتری به اینورتر انتقال می یابد. پس در کاهش هزینه ها این سیستم ها اثر بیشتری دارند و عمر مفید باتری در اینها از مدل آفلاین بیشتر است.

شرکت آروند آویژه پارسیان دارای یو پی اس های easy ups 3s  و سایر یو پی اس های مربوطه در انبار خود می باشد. همچنین این شرکت سابقه همکاری با شرکت اشنایدر الکتریک را نیز در حوزه کاری خود در بردارد. در صورت نیاز به سرویس و نگهداری از یو پی اس ها و دریافت مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights