یو پی اس apc و استفاده کردن از آن چگونه است :

یو پی اس و موارد

یو پی اس apc و استفاده کردن از آن :

یو پی اس apc و استفاده کردن و نصب آن شرایطی دارد که بایستی توسط افراد متخصص در این امر صورت پذیرد. شرکت یو پی اس apc از معروف ترین تولید کننده های ups یا دستگاه برق اضطراری می باشد. که علاوه بر آن به تولید باتری و تجهیزات خنک کننده جهت مراکز داده و رک های هوشمند برای دیتاسنترها نیز می پردازد. در ماه سوم سال 1981 این شرکت به وسیله سه کارشناس که در رشته برق و الکترونیک در دانشگاه ماساچوست درس خوانده بودند تشکیل شده است. کوشش های این سه فرد در آن زمان بر روی توسعه و تحقیق در برق خورشیدی بوده است. اولین یو پی اس در سال 1984 توسط این شرکت به بازار عرضه گردید. یو پی اس بیشترین محصول این شرکت است که در تمامی مصارف خانگی و صنعتی استفاده می گردد. در محیط های صنعتی و اداری و دانشگاهی و فرودگاه ها نیز از یو پی اس می توان بهره برد.

یو پی اس apc و استفاده کردن

یو پی اس  apc و تاریخچه آن :

این محصول به انواع استفاده در کسب و کارهای کوچک تا متوسط و خانگی یا اداری و شرکت های بزرگ یا large cooperation تقسیم می گردند. در سال 2007 شرکت اشنایدر الکتریک با شرکت های apc و mge ادغام گردید. در سال 2007 به قدرت برتر در این کسب و کار تبدیل شد. تعداد 12000 نفر در سراسر جهان توسط این شرکت به استخدام در آمد. تا برند ای پی سی را تولید نمایند.

انواع apc ups:

-smart ups :

این یو پی اس ها با ظرفیت های 450 تا 5000 ولت قابلیت ارائه دارند. جهت مصارف خانگی و اداری استفاده از اینها دیده شده است. دارای باتری داخلی هستند که در برخی از آنها این قابلیت وجود دارد که به باتری خارجی نیز اتصال یابند.

-smart ups rt:

این سری از یو پی اس ها دارای توپولوژی online double conversion هستند. که در ظرفیت های 1 تا 20 کیلو ولت آمپر ارائه می شوند. همچنین دارای باتری داخلی هستند که قابلیت اتصال به باتری خارجی را نیز دارا می باشند. به شکل ایستاده و رکمونت یا همان کشویی در رک ها این ups ها وجود دارند. این سری از یو پی اس های برند apc بالاترین راندمان را به شکل آنلاین در صنعت یو پی اس دارا هستند. برای تجهیزات تک فاز یا سه فاز قابلیت استفاده دارند. دارای سازگاری با ژنراتورها هستند. مانیتور کردن و مدیریت از راه دور و از طریق شبکه توسط وب و snmp با ساختار داخلی صورت می پذیرد.

 

-smart ups vt:

توپولوژی آنلاین دابل کانورژن نیز در این سری وجود دارد. در ظرفیت های 1 تا 20 کیلو ولت آمپر ارائه داده می شوند. تمامی یو پی اس های آن باتری داخلی با قابلیت اتصال به باتری خارجی را دارا هستند. به شکل ایستاده یا رکمونت (کشویی در رک ها) استفاده می شوند. دارای ورودی و خروجی سه فاز و امکان موازی شدن تا چهار دستگاه مشابه خود را دارند. با ساختار ماژولار باتری های داخلی و خارجی این دستگاه ها توسط کاربر قابل تعویض هستند. سازگاری با ژنراتور از دیگر ویژگی های این سری است. مانیتور کردن و مدیریت از طریق شبکه و از دور و بوسیله web/snmp با ساختاری داخلی امکان می گیرد.

-symmetra lx:

به شکل ماژولار هستند. توپولوژی online double conversion نیز در اینها در ظرفیت های 4 تا 16 کیلو ولت در فریم های 4 و 6 و 8 و 16 قابلیت ارائه دارد. باتری داخلی را دارا می باشند. قابلیت اتصال به باتری اکسترنال را هم در اینها می توان دید. به شکل رکمونت یا کشویی استفاده می شوند.

-symmetra px:

این سری نیز دارای یو پی اس های ماژولار هستند. آنلاین دابل کانورژن توپولوژی اینها می باشد. در فریم های 48 و 160 و 250 و 500 کیلو ولت آمپر و در ظرفیت های 16 تا 500 کیلو وات ارائه می شوند. تمامی یو پی اس های این سری دارای اینترنال باتری هستند. قابلیت اتصال به باتری خارجی نیز در این سری وجود دارد.

قطعات اصلی یو پی اس :

در هر یو پی اس چهار قطعه اصلی به نام های رکتیفایر یا یکسوکننده و باتری های یو پی اس و اینورتر و کلید بای پس وجود دارد. که پایه اولیه ساخت یو پی اس از اینها می باشد. در برخی برندهای دیگر قطعات جانبی دیگری نیز بر روی یو پی اس ها ممکن است وجود داشته باشد. مانند کیت های پیامک که اگر فعال باشند پیامی ارسال خواهند کرد و از قطعی برق کاربران را مطلع می سازد.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از انواع یو پی اس ها خدمات بسیار جامعی را ارائه می دهد. در صورت نیاز به مشاوره با ما تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights