تابلو برق بر اساس محلی که قرار می گیرد به چند نوع طبقه بندی می گردد :
تابلو برق بر حسب محل مورد نظر که جای می گیرد دارای انواعی است که در این مقاله به توضیح آن می پردازیم.
-مدل fix یا ثابت :
این مدل دارای انواعی می باشد که در ذیل به بررسی و توضیح هریک پرداخته اییم.
1- ایستاده چند منظوره :
این مدل از تابلوها به شکل ایستاده در محل قرار می گیرند. کارایی این مدل زیاد است و داخل آن قابلیت نصب تجهیزات الکتریکی مثل تجهیزات کنترل و قدرت وجود دارد.
2-مدل دیواری یا wall mounting:
این مدل دارای دو دسته توکار و رو کار می باشد. که مدل توکار آن داخل دیوار نصب می شود و روکار آن روی سطح دیوار نصب می شود.
3-مدل رک یا قفسه ای :
اینها حالت قفسه قفسه ای دارند. دارای محفظه اندازه گیری، کنترل و مخابراتی و الکترونیکی هستند که روی این قفسه ها نصب می شود.
4-مدل swing:
نوعی از تابلوهای رک هستند که دارای درب متحرک اند.قیمت گرانتری دارند. پشت تجهیزات آن قابلیت رویت دارد که از مزایای آن محسوب می شود.درب این مدل نیز شیشه ای است و دلیل گران بودن آن نیز همین مزیت هایی است که دارا می باشد.
5-مدل مدولار:
این مدل از انواع پیشرفته مدل ایستاده است که ورقه های فلزی بخش تامین کننده منبع تغذیه هستند از فیدر بالایی و پایینی جدا می نماید. دسترسی از جلو و پشت نیز جهت دسترسی به سر کابل مورد استفاده است.
-تابلوهای مدل کشویی:
این مدل که به صورت کشویی طراحی شده است جهت حفاظت از موتور می باشد.این مدل نیز دارای قیمت گران و بیشتری می باشد.و به انواع زیر تقسیم می گردد.
1-مدل کنترل موتور :
به شکل کشویی ساخته شده است و جهت کنترل موتورها می باشد.به دلیل مزیتی که تابلوهای کشویی دارا هستند قیمت اینها نیز بالا می باشد.
2-مدل مرکز قدرت :
تابلوی بانک خازنی نام دیگر اینها می باشد.جهت کم کردن توان رآکتور در سیستم و کم کردن میزان تلفات سیستم وافزایش میزان راندمان از این مدل استفاده می گردد.مصرف برق با استفاده از این تابلو بسیار کم می گردد.نوع کلیدهای استفاده شده در اینها از نوع کلید هوایی است.
شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس ها و همینطور تابلوهای برق و تهیه لوازم یدکی خدمات بسیار جامعی را ارائه می دهد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصان ما تماس حاصل نمایی.