apc ups و شناخت باتری آن :

apc ups و شناخت

apc ups و شناخت باتری و عملکرد آن :

apc ups و شناخت باتری های آن سبب انتخاب درست برای یو پی اس ها می گردد. از جمله برندهایی که حدود چهل سال است که برای زیرساخت های حفاظت از برق به عنوان استانداری صنعتی مورد اعتماد شناخته شده است یو پی اس ای پی سی می باشد. اشنایدر الکتریک که شرکت بزرگی در زمینه تولید باتری و یو پی اس و تجهیزات خنک کننده برای دیتاسنترها می باشد به تولید apc پرداخته است.

apc ups و شناخت

 

اشنایدر الکتریک در سال 2007 ای پی سی را خریداری نمود و با ادغام آن با mge ups خدمات خنک کننده و واحد تجاری اشنایدر الکتریک را تشکیل داد. 12000 فرد در همان سال توسط این شرکت به استخدام درآمد. که بیانگر بزرگ بودن این شرکت در تولید یو پی اس می باشد. ای پی سی در سال 2011 به یک برند محصول تبدیل گردید. در صورتی که به عنوان واحد آی تی اشنایدر الکتریک این شرکت تغییر نام داد.

یو پی اس apc:

در هر صنعت و فعالیتی برای انجام کارهای مهم و ضروری و آماده نگه داشتن قدرت خود به یو پی اس apc نیاز است. راه حل های تضمین شده یو پی اس این ضمانت را می دهد که حداکثر میزان در دسترسی و زمان کار وجود دارد. وبرای اطمینان از اینکه وسایل الکتریکی و برقی هرگز در معرض خطر نیستند یو پی اس ای پی ساخته شده است. و روزانه دنیا از قدرت بیشتری استفاده می کند. هیچ عاملی مهمتر از پشتیبانی کردن از زیر ساختهای حیاتی وجود ندارد.
امروزه استفاده از یو پی اس ها در منازل نیز امری رایج است. چرا که برای حفاظت نمودن از تجهیزاتی مانند سینمای خانگی و کنسول های بازی و دوربین های مداربسته برای امنیت و سایر وسایل حساس الکتریکی به یو پی اس نیاز است. تا از ایجاد خسارت و آسیب به آن جلوگیری نمود.

 

اهمیت به کار گیری apc:

جهت تامین کردن برق پایدار برای وسایل و سیستم های برقی حساس به سیستم پشتیبان قوی مانند یو پی اس apc نیاز است. چرا که ای پی سی بدون وقفه در هنگام نوسانات ولتاژی و یا قطعی برق انرژی پایدار و لازم را تامین می نماید. از ایجاد خطرات احتمالی به دلیل قطعی برق ممانعت می کند. و سبب دسترسی کامل به اطلاعات و داده ها می شود.

اجزای apc ups:

1-رکتیفایر(یکسوکننده شارژر)
2-مبدل دی سی به ac یا اینورتر
3-سوئیچ یا کلید غیرهادی

در حالت عادی بار از ورودی ac تغذیه می نماید. و شارژ باتری به طور همزمان با یکسوسازی ورودی ac بوسیله شارژر و تبدیل کردن آن به جریان دی سی صورت می گیرد. اگر ورودی ای سی قطع گردد و یا مناسب نباشد با تبدیل ولتاژ دی سی باتری به برق ای سی توسط اینورتر ، بدون وقفه ای ولتاژ بار تامین می گردد.

 

یو پی اس apc و معرفی آن

backup یا زمان برق دهی :

با توجه به باتری های سیلد اسید که به یو پی اس ها اتصال دارد، زمان برق دهی با آن متناسب است. آمپر ساعت واحد باتری ها می باشد که نسبتی مستقیم با زمان برق دهی دارد.

قرارگیری باتری ها:

-battery اکسترنال یا خارجی که به طور جداگانه و درون کیس به شکل جدا قرار می گیرند.
-باتری هایی که درون یو پی اس هستند.
-باتری ها که به شکل اینترنال و اکسترنال در یو پی اس ها هستند.

یو پی اس و موارد

apc ups و باتری های آن :

جهت نگه داری وسایل الکتریکی مثل سرورها و روترها و رایانه های شخصی و وسایلی که به شبکه برق متصل اند. از باتری یو پی اس استفاده می شود. از طریق باتری در زمان قطعی برق ، برق به دستگاه های متصل به آن تامین می گردد. و از آسیب به دستگاه ها جلوگیری می کند. باتری ها کاربردهای بسیار خوبی دارند. در زمان قطع برق بسیار کمک کننده هستند. و برق لازمه در هنگام مواقع حساس و حیاتی را تامین می کند. باتری ها به طول عمرهای سطح عمر بالا و متوسط و پایین تقسیم می شوند.

انواع باتری بر حسب جنس :

یو پی اس ها از دو مدل باتری لیتیومی یا ترکیبی استفاده می کنند. قیمت باتری ترکیبی ارزان تر است. ولی عمری معادل سه تا پنج سال دارند. باتری لیتیومی عمر بیشتری دارند و گرانتر هستند. سبک تر هستند و زمان شارژ و تخلیه کمتری دارند.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های apc و mge و هووآوی خدمات بسیار جامعی را ارائه می دهد در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights