APC UPS و انواع باتری :

یو پی اس apc و pdu

APC UPS و انواع باتری در آن :

APC UPS و انواع باتری های آن شامل مواردی است که به شرح آن می پردازیم. از جمله برندهای یو پی اس که بسیار معروف است و از محبوبیت زیادی برخوردار می باشد APC UPS است. که برای زیرساخت های محافظت از برق نزدیک به چهل سال است که به عنوان استاندارد صنعتی شناخته شده است. قابلیت دسترسی و اعتماد این یو پی اس بسیار بالا می باشد.

یو پی اس apc و تامین

تولید یو پی اس APC:

اشنایدر الکتریک که خود تولید کننده رک برای دیتاسنترها و باتری تجهیزات خنک کننده می باشد. به تولید ای پی سی پرداخته است. به بیانی دیگر در سال 2007 شرکت اشنایدر الکتریک APC را خریداری نمود و با سیستم MGE UPS آن را ادغام کرد و واحد تجاری انرژی اشنایدر الکتریک را تشکیل داد. با به استخدام در آوردن 113900 فرد توسط اشنایدر الکتریک و کارکردن آن در 102 کشور در سراسر دنیا فروش سالانه آن در سال 2008 به 26 میلیارد دلار رسیده بود. APC در سال 2011 بوسیله شرکت اشنایدر الکتریک به یک برند محصول تبدیل گردید.

یو پی اس و موارد

نحوه کار کردن یو پی اس :

یو پی اس یا منبع بی وقفه انرژی دارای عملکرد و مداری ساده می باشد. بخش های تشکیل دهنده UPS شامل یکسو کننده و کلیدهای رله و مدار تنظیم جریان و اینورتر می باشد. باتری ذخیره کننده انرژی نیز از اجزای دیگر آن است. برای ذخیره برق به شکل هوشمند بایستی از یو پی اس استفاده نمود. برق شبکه دارای تغییرات ولتاژی بسیاری می باشد. جریان بسیار زیادی در هنگام پیک مصرف از شبکه عبور می کند. و ولتاژ و جریان دائم در حال نوسان است.

یو پی اس apc و افزایش

وسایل مصرفی این تغییرات مطلوب نمی باشد. جریان بی کیفیت و خام بوسیله یو پی اس به DC یا جریان مستقیم تبدیل می گردد. مصون بودن یکسوکننده یو پی اس از تغییرات ولتاژی نیز بسیار مهم است. در باتری سربی ان برق ذخیره می گردد. در انتها زمانی که در میزان مشخص و تنظیم شده ای در رله، نوسانات ولتاژی رسید بای پس یا مدار اصلی سبب قطع عبور جریان می شود.که موجب شروع به کار مدار خروجی در باتری می گردد.
و این جریان به برد اصلاحگر وارد می شود. و سبب بهبود کیفیت برق می شود. این برد تنظیمی تنها در یو پی اس های دارای کیفیت بالا قرار می گیرد. در انتها جریان به اینورتر وارد شده تا دوباره به جریان متناوب تبدیل گردد.

یو پی اس apc و راه اندازی

عوامل مهم در خرید یو پی اس APC:

  • -اندازه یو پی اس
  • -انتخاب باتری مناسب
  • -زمان بک آپ گیری
  • -SWITCH TIME
  • -میزان نویز قابل شنیدن
  • -استحکام و مقاومت
  • -گارانتی آن دستگاه

باتری های APC UPS:

جهت نگهداری از تجهیزاتی مانند رایانه ها و روترها و سرورها و وسایل دیگر که به شبکه برق اتصال می یابند. باتری قابل شارژ لازم است. در زمان قطع برق باتری یو پی اس برق را به وسایل متصله می فرستد تا مانع از دست دادن اطلاعات لازم و مهم و جلوگیری از ایجاد آسیب به وسایل گردد.

انواع باتری های ups:

طول عمر باتری های یک یو پی اس apc:

گارانتی بعضی از باتری های بازار سه سال است که بیانگر طول عمر حدود 6 تا 8 سال آن می باشد. که فروشی خوب در خارج و داخل کشور دارد. عمر دقیقی برای باتری ها نمی توان در نظر گرفت چرا که به عوامل مختلفی بستگی دارد. که شامل نوع باتری مصرفی و کیفیت آن و شرایط محیطی و میزان مصرف انرژی وسایل متصله به یو پی اس می باشد.

 

باتری های یو پی اس به شکلی مداوم از هنگام فعالیت یو پی اس تا هنگام خاموشی آن برق را به طوری پیوسته و دائمی تامین می نماید. پس بهتر است که برای خرید یک ups عمر باتری آن و مشخصه های خود یو پی اس را بدانید. تا انتخابی درست داشته باشید. عمر این وسایل با نصب و نگهداری و سرویس شدن های منظم نیز افزایش می یابد.

انواع باتری بر اساس جنس :

باتری لیتیومی و ترکیبی انواع موارد استفاده ای برای یو پی اس است. باتری ترکیبی قیمت ارزانتری را دارا می باشد. ولی دارای عمر کمی است. و حدود سه تا 5 سال قابلیت کار کردن دارد. عمر باتری لیتیومی اما بیشتر می باشد. و ارزان نیستند. این مدل بسیار سبک تر هستند و کمترین فضا را استفاده می کنند. همینطور زمان تخلیه و شارژ کمتری هم دارند.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری و تعمیرات یو پی اس هایی مانند apc و mge و هووآوی دارای خدمات بسیار جامعی می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید و از اطلاعاتی کامل بهره مند گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights