apc ups و دیتا سنتر چه استانداردهایی دارند :

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های APC , هووآوی , MGE دارای خدمات بسیار جامعی می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.

apc ups و دیتا سنتر :

apc ups و دیتا سنتر دارای ویژگی هایی به شرح ذیل می باشند. یو پی اس وسیله ای الکترونیکی است. که در زمان قطعی برق جهت تامین دائمی انرژی برای دستگاه های مصرف کننده در اداره ها و سازمان ها و بیمارستان ها و کارخانه ها از آن استفاده می گردد. دستگاه هایی که به اختلالات موجود در شبکه و قطعی و وصلی برق حساسیت زیادی دارند. و به خاطر حساس بودن بسیاری که به قطعی و نوسانات برقی دارند از یو پی اس استفاده می نمایند.

تغییراتی مانند کاهش و یا افزایش ناگهانی ولتاژ و اعوجاج های دائمی یا لحظه ای و تغییرات فرکانسی از جمله مشکلات ایجاد شده روی شبکه برق شهری می باشد. با توجه به اینکه پیشرفت تکنولوژی و دستگاه های تولید شده ایجاد گردیده است. و حساسیت و دقت آنها بسیار زیاد می باشد. به تجهیزاتی مانند یو پی اس ها نیاز دارند تا بدون وقفه انرژی لازم برای روشن ماندن و ذخیره اطلاعات را داشته باشند. و فرکانس و ولتاژی قابل اطمینان را تامین نمایند.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های APC , هووآوی , MGE دارای خدمات بسیار جامعی می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.

apc ups:

این یو پی اس از برندهایی است که حدود چهل سال است که برای زیرساخت های حفاظتی از برق به عنوان استاندارد صنعتی شناخته شده است و از محبوبیت بالایی برخوردار است. به عنوان پیشرو در صنعت این یو پی اس خود را به اثبات رسانده است. به همراه بزرگترین شریک های فناوری اطلاعات اینها تولید شده اند که قابلیت اتصال و دسترسی بالایی را دارا می باشند.

تولید apc:

اشنایدر الکتریک تولید کننده تجهیزات خنک کننده و باتری و لوازم جانبی برای دیتاسنترها می باشد. و به تولید یو پی اس apc نیزپرداخته است. اشنایدر ای پی سی را در سال 2007 خریداری کرد و با سیستم mge ups آن را ترکیب کرد و واحد تجاری انرژی و خنک کننده را تشکیل نمود. در آمدی 3.5 میلیاردی را در همان سال به دست آورد و از تمام دنیا 12000 فرد را به استخدام خود درآورد. تا ماه فوریه 2007 هنگامی که این شرکت خریداری گردید به عنوان عضو در فهرست s&P در شرکت های سهامی عام شناسایی شد. فروش سالانه این شرکت در سال 2008 به 26 میلیارد دلار رسید و اشنایدر در آن سال 113900 فرد را استخدام نمود و در 102 کشور در دنیا شناخته شد. ای پی سی بوسیله اشنایدر در سال 2011 به یک برند محصول به تنهایی تبدیل گردید.

اینرو کولینگ و درمورد هووآوی

APC SMART UPS:

برای مصرف های اداری و خانگی این یو پی اس ها استفاده می شوند. دسترسی آنها به عنوان نسخه های رکمونت و می باشد. به جز مدل های SURT و SRT در سری SMART UPS ONLINE مابقی به شل تعاملی خطی هستند. بوسیله اینورتر هنگامی که برق شبکه در دسترس نمی باشد خروجی های خود را خارج می کند.

APC SYMMETRA LX:

برای سرور و یا شبکه استفاده از این مدل کارآمد است. از 4 تا 16 کیلوولت آمپر این یو پی اس ها هستند. DATA CENTER ها از این SYMMETRA ها به کار میبرند. قابلیت تعویض داغی و قابل تعویض بودن بوسیله کاربر و باتری و ماژول هوشمند و مدیریت یکپارچه از ویژگی های این یو پی اس است.

برق شهری ac

دیتاسنتر :

دسترسی به دیتا ها و موارد مهم و اطلاعات لازمه نیازمند به مکان های آنلاینی است که این موارد ذخیره و مراقبت شوند. میلیون ها سایت و اپلیکیشن در دیتاسنترها ذخیره می گردد و آنها را در اختیار مصرف کننده ها قرار می دهد. وجود دیتاسنترهای اختصاصی در هر کشوری با فراهم کردن زمینه های لازمه امکان پذیر است. و سبب افزایش سرعت و امنیت انتقال اطلاعات بیش از پیش می شود.

apc ups و دیتاسنتر :

UPS از وسایل بسیار مهم و اثر گذار در دیتاسنترهاست. پشتیبانی دیتاسنترها توسط UPSها صورت می گیرد.  در صورت نبود یو پی اس در زمان قطع برق نوسانات و اختلالات زیادی ایجاد می شود. همینطور به سخت افزارها آسیب می رسانند. و کار سرورها را با مشکل ایجاد می کنند. و در مواردی خسارات مالی زیادی را سبب می گردند.

یو پی اس APC و کاربرد باتری

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های APC , هووآوی , MGE دارای خدمات بسیار جامعی می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights