یو پی اس apc و نحوه قرارگیری آن در مدار به چه شکل است :
یو پی اس apc و نحوه قرارگیری آن به گونه ای است که در مدار انرژی لازم را تامین می نماید. UPS وسیله ای است که نام دیگر آن منبع تغذیه بدون وقفه می باشد. وظیفه این دستگاه ذخیره کردن برق در باتری و تبدیل نمودن آن به ولتاژی استاندارد جهت استفاده در زمان قطع برق شهری و دیزل ژنراتور و یا هر منبع دیگری می باشد.
مزایای یو پی اس :
-در هنگام قطع برق شبکه یا دیزل ژنراتور و یا هر منبعی دیگر سبب ایجاد پشتیبانی می شود.
-تبدیل نمودن برق شهری به برق ذخیره ای درون باتری در کترین زمان.
-با توجه به توان مصرف کننده در توان های مختلفی ساخته می گردد.
-قابلیت گرفتن داده از رفتار و عملکرد دستگاه و برق شبکه.
-راه اندازی و نصبی آسان.
یو پی اس apc:
شرکت یو پی اس apc از بزرگترین و معروف ترین تولید کننده ها در زمینه برق اضطراری یا یو پی اس می باشد. که تولید باتری ها و رک جهت مراکز داده و تجهیزات خنک کننده جهت دیتاسنترها را نیز انجام می دهد. در سال 1981 ماه سوم توسط سه کارشناس الکترونیک و برق که از دانشگاه ماساچوست فارق التحصیل شده بودند ایجاد گردید.
اجزای داخلی یو پی اس چه مواردی است :
-باتری (که هم داخلی می تواند باشد و هم خارجی)
-مبدل یا اینورتر (تبدیل کردن ولتاژ دی سی باتری ها به ولتاژ ای سی را عهده دار است.)
-شارژر یو پی اس (وظیفه شارژ کردن باتری ها را برعهده دارد)
-سیستم کنترل هوشمند (پردازش تمامی پارامترهای دستگاه را بر عهده دارد.)
– سیستم خنک کننده (خنک کردن و خارج نمودن گرمای شدید در سیستم ها را بر عهده دارد.)
-فیوزهای حفاظتی و برکرها (حفاظت مدارهای قدرت و فرمان را انجام می دهند.)
کاربرد یو پی اس :
برق شهری دارای نوسانات بسیاری می باشد. که این تغییرات فرکانسی سبب ایجاد اختلال در عملکرد تجهیزات الکتریکی می شود. که این وسایل برای جلوگیری نمودن تغییرات ولتاژی می بایست از برق یو پی اس استفاده نماید. یو پی اس ها در مراکز اداری و در دوربین های مداربسته و اتاق های سرور و مکان های آزمایشگاهی و بیمارستانی استفاده می گردد. در صورت اتصال وسایل الکترونیکی به یو پی اس مانع از ایجاد تغییرات ولتاژی و اختلال در برق دریافتی می شود.
نحوه قرار گرفتن ups در مدار :
بر اساس نوع یو پی اس نحوه نصب و راه اندازی آنها متفاوت است. سیستم یو پی اس عموما نصبی آسان دارد. مانند یک سوئیچ هوشمند عمل می کند که بین برق شهری و باتری قرار میگیرد. جهت نصبشان کابل برق سیستم را به یو پی اس مربوطه وصل نمایید و یو پی اس را به برق بزنید. با ایجاد جریان در سیستم فعالیت یو پی اس شروع می گردد. در صورت دارا بودن باتری در ups به شکل سری در مدار قرار می گیرند اما اگر تعداد باتری بیشتر باشد یا از چند یونیت مئار یو پی اس ایجاد شده باشد به یکدیگر موازی می شوند و در مدار قرار می گیرند.
اجزای ups:
سیستم یو پی اس صنعتی یا تجاری از قسمت های مختلفی ایجاد شده اند. بعضی قطعه ها در همه این سیستم ها اشتراک دارند که شامل موارد ذیل هستند.
– باتری ups
-یکسوکننده
-مبدل ولتاژ یا اینورتر
-شارژر باتری
-کلید بای پس استاتیک
ups صنعتی چیست :
به علت وجود ماشین های سنگین و وسایل بسیار پیشرفته این محیط ها به توان بالایی نیازمندند. یو پی اس صنعتی که توان بالاتری به نسبت تجاری و خانگی دارا می باشد پس تامین برق برای زمان بیشتری برعهده دارند.اجزای یو پی اس صنعتی دارای پیشرفتگی بیشتری نسبت به وسایل معمولی دارا هستند. مدیریت باتری هوشمند در این یو پی اس ها وجود دارد. شارژ باتری را بهبود می دهد که این عمل توسط مدیریت باتری هوشمند در یو پی اس صنعتی استفاده می گردد.
ویژگی دیگر این سیستم خاموشی و کنترل از را دور می باشد.دارا ی استقامت بالا در برابر نوسانات و ارتعاشات و رطوبت هستند. و سبب می شود دیرتر دستگاه خراب شود و به تولید جریان بیشتری با نوسان و نویز را دارد.
شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های MGE و APC و تعمیرات آنها و تهیه لوازم جانبی خدمات جامعی را ارائه می دهد. در صورت نیاز با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.