یو پی اس apc و انواعی که شامل می شود :

یو پی اس apc و راه اندازی

یو پی اس apc و انواعی که دارد :

یو پی اس apc و انواعی که شامل آنها می شود به اختصار در اینجا شرح داده شده است. apc ups از معروف ترین تولید کننده های دستگاه برق اضطراری می باشد که به تولید باتری و تجهیزات خنک کننده برای مراکز داده و رک های هوشمند جهت دیتاسنترها نیز می پردازد. در سال 1981 ماه سوم توسط سه کارشناس برق و الکترونیک که از دانشگاه ماساچوست فارق شده بودند این شرکت تاسیس شد. ای پی سی بر محافظت از انرژی تمرکز خود را معطوف کرده بود. در سال 1984 اولین یو پی اس را به بازار عرضه نمود.

یو پی اس apc و انواعی که

مصارف apc:

از بیشترین محصولات این شرکت به یو پی اس می توان اشاره کرد که در توان های متفاوتی وجود دارد و برای مصارف صنعتی و خانگی از آن استفاده می شود. در محیط های اداری و سازمان ها و صنعتی و کشتیرانی ها از این یو پی اس می توان بهره برد. این محصولات برای کسب و کارهای کوچک و خانگی و اداری و شرکت های بزرگ تقسیم می شود.

شرکت اشنایدر الکتریک در سال 2007 شرکت خود را با mge و apc ادغام نمود. در سال 2007 به قدرت برتر در این کسب و کار تبدیل شد. تعداد 12000 نفر در جهان توسط این شرکت به کار گرفته شد تا به تولید محصولات برند apc بپردازند.

زمان برق دهی در یو پی اس apc:

زمان انرژی دهی و پشتیبانی یو پی اس محدود می باشد. نیاز به یک سیستم by stand ژنراتوری است. زمانی که در یک سیستم کاری حساس که فاقد ژنراتور بای استند است قطعی برق شهر صورت گیرد. برق موجود انرژی الکتریکی باتری می باشد. مدت زمانی که بار می تواند برق دریافت نماید به ظرفیت سیستم دهی باتری و میزان بار یو پی اس بستگی دارد. در هنگام outonomy با قطع برق یو پی اس برق لازم تجهیزات را تامین می نماید.

بعد از این زمان بر فرض اینکه برنامه نرم افزاری متناسبی برای خاموش شدن وجود دارد و قابلیت اجرا نیز دارد به بار سیگنالی میفرستند تا عملیات shutdown به شکل منظم صورت پذیرد. بدون از دست دادن داده یا اطلاعاتی سیستم بسته و خاموش می گردد. اما حفاظت از اطلاعات تنها مسئله مهم نمی باشد. برق سیستم های پردازش و اطلاعات اگر مدت بیشتری قطع باشد سودمندی کارایی و بسیاری از فعالیت های تجاری مهم این سیستم ها از دست داده می شود.

یو پی اس APC و تجهیزات

ژنراتور :

با قطع یو پی اس اگر سیستم مورد نظر یک ژنراتور باشد که قابلیت تشخیص اتوماتیک قطع برق را دارد. بار را در مدت زمان لازم برای روشن کردن و کار کردن ژنراتور ، یو پی اس تغذیه می نماید. در صورتیکه برای این کار ژنراتور با توان مناسب انتخاب گردیده باشد. یو پی اس آن را مانند یک جایگزین برای برق شهر فرض می کند و باتری ها را شارژ می نماید. و لوود مصرفی را تغذیه می کند. فرکانس و ولتاژ ژنراتور بایستی در محدوده قابل قبولی باشد که یو پی اس آن را به عنوان ورودی قبول کند و گرنه با وجود روشنی ژنراتور بعضی مواقع یو پی اس از باتری استفاده می کند و در عمل ژنراتور بدون استفاده می ماند.

ups ای پی سی چگونه کار می کند :

یو پی اس دارای عملکرد و مدار ساده ای می باشد. از سه بخش یکسو کننده ، باتری ذخیره انرژی و اینورتر و مدارهای تنظیم انرژی و رله ups تشکیل شده است. یو پی اس مخزن ذخیره هوشمند انرژی برق است. جریان برق معمولا دارای نوسانات ولتاژی می باشد . با کم شدن مصرف در برخی ساعات ولتاژ 20 تا 30 ولت زیاد می شود. و بالعکس در هنگام پیک مصرف جریان بسیار زیادی از شبکه عبور می کند. و ولتاژ و جریان به شکلی دائمی در حال نوسان هستند. برای مصرف کننده این تغییرات نامطلوب است. بوسیله یکسو کننده یو پی اس جریان خام را را به یک جریان مستقیم یا dc تبدیل می نماید.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های apc و mge و هوواوی دارای خدمات بسیار جامعی می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights