پاور فکتور و مزیت apc یو پی اس چیست :

APC UPS چه فناوری

پاور فکتور و مزیت apc :

پاور فکتور و مزیت apc شامل مواردی است که در اینجا بررسی می گردد. شرکت یو پی اس apc از جمله بزرگترین و معروف ترین شرکت ها می باشد. که علاوه بر تولید یو پی اس apc به تولید انواع باتری و تجهیزات یو پی اس و تجهیزات خنک کننده برای سیستم های دیتاسنتر و تجهیزاتی جهت مراکز داده نیز می پردازد.

این شرکت به دلیل کیفیت بالای محصولاتش دارای مشتریانی بسیار است. در سال 1981 شرکت ای پی سی بوسیله سه فرد کارشناس در رشته الکترونیک و برق که از دانشکاه ماساچوست فارق التحصیل شده بودند تاسیس گردیده است. سیستم های یو پی اس سه فاز را جهت برنامه مراکز داده ارائه می دهد. در سال 2004 این شرکت بیش از صد جایزه را جهت رشد کسب و کار و محصولات خود دریافت نمود. در سال 2007 شرکت اشنایدر الکتریک شرکت یو پی اس apc و mge را ادغام نمود و به یک شرکت تبدیل کرد.

پاور فکتور و مزیت apc

-apc symmetra:

برای توان های 4 تا 6 کاوا می باشند. قابلیت مدیریت یکپارچه و تعویض سریع و توان قابل تعویض و ماژول باتری از ویژگی های آن است. برنامه های کاربردی که دارا هست شامل راه حل های صوتی pbx مبتنی بر آی پی و سوئیچ های شبکه و سرورهای وب است.

-apc smart ups:

برای استفاده در محیط کوچک است. در خانه و مراکز اداری از این مدل استفاده می شود. به شکل ایستاده و یا رکمونت تولید می گردد.

مزیت استفاده از یو پی اس در مراکز صنعتی:

برای برآورده سازی نیازها و الزامات زیادی مانند ذخیره انرژی و مدیریت از سیستم یو پی اس در صنایع استفاده می شود. بهتر است جهت بهره وری بیشتری از سیستم ها در یکسوکننده ها و سوئیچ انتقال استاتیک در اینورتر اتصالی مستقیم صورت پذیرد. و افزونگی ایجاد شود.

در صنایع زیر از apc ups استفاده می شود:

-در سونوگرافی:

این دستگاه بسیار گران و حساس می باشد. برای مرکز های درمانی از آن استفاده می شود. هزینه های بسیار زیادی هم سبب می گردد. داشتن یو پی اس سه فاز برای افزایش عمر دستگاه ها و زیاد شدن کیفیت دریافتی و من شدن نوسانات بسیار لازم است.

-یو پی اس فرودگاه:

در برج مراقبت و سیستم های هوایی و اطلاعات پرواز و سیستم کنترل هوایی از تجهیزات الکتریکی بسیار مهمی استفاده می شود. برای حفاظت از آنها و تامین برق لازمه در زمان قطعی به یو پی اس نیاز است.

huawei ups و بارهای

-استفاده در مخابرات:

تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری بسیاری در مخابرات وجود دارد که قیمت های گرانی دارا هستند. بایستی از آنها محافظت به عمل بیاید تا در برابر تغییرات فرکانس برق با استفاده از یو پی اس سالم بمانند.

پاور فکتور یا ضریب توان :

به نسبت توان واقعی به توان ظاهری در یک سیستم AC الکتریکی گفته می شود و میزان آن بین 0 تا 1 است. به بیانی دیگر توانایی مصرف کننده جهت تبدیل نمودن انرژی الکتریکی به انرژی های دیگر را می گویند. در صورتیکه اگر اختلاف بین ولتاژ و جریان ایجاد گردد توان ظاهری ایجاد می شود. توان ظاهری بر اساس نوع بارها و میزان توان راکتیو از توان واقعی می تواند بیشتر باشد. کم بودن ضریب توان سبب بالا رفتن جریان در یک مدار و در نتیجه افزایش تلف ها در مدار می گردد. میزان راندمان و کارکرد توسط ضریب توان نمایش داده می شود. هرچه این ضریب بیشتر باشد راندمان بالاتر است.

POWER FACTOR:

در مدار مصرف کننده هایی که مقاومتی هستند. میزان ضریب توان یک است. این در حالی است که ضریب توان در مدارهای بار راکتیو مثل موتورها و خازن ها از یک کمتر است. بر اساس جهت زاویه بین جریان و ولتاژ ضریب می تواند پس فاز (لگ) یا پیش فاز (لید) باشد. در موتورهای الکتریکی که بار القایی هستند یا در ترانسفورماتورها موج جریان شکل اش از ولتاژ عقب تر است. در بانک های خازنی یا کابل زیرزمینی موج جریان شکل اش از ولتاژ جلوتر است. ضریب توان صفر در یک مدار به معنای آن است که راکتیو تمام بار مدار است. و انرژی ذخیره شده در بار در هر سیکل به منبع بر می گردد. در حالی که همه انرژی فرستاده شده توسط وسیله منبع در بار مصرف می شود و ضریب آن یک است.

apc ups و رکتیفایر

اندازه گیری پاور فکتور:

به کلمپ پاور متر یا توان سنج جهت اندازه گیری پاور فکتور نیاز است. دور تک فاز بار که جریان از آن عبور می کند کلمپ را می گذاریم و پروبهای قرمز را بعد از آن و همینطور مشکی را به دو سر نول و فاز ولتاژ وصل می نماییم. روی PF رفته و میزان آن را خواهیم دید. امکان اندازه گیری پی اف سه فاز در برخی از مدل ها نیز وجود دارد.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های mge وapc تهیه لوازم جانبی آنها خدمات جامعی را ارائه می دهد. در صورت نیاز به مشاوره با ما تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights