ATS و نوع کارکرد آن :
ATS و نوع کارکرد آن از مواردی است که دارای اهمیت بسیاری می باشد. سیستم انتقال اتوماتیکی نام دیگر ای تی اس می باشد که برای جابه جایی جریان بین دو منبع از آن از یک سوئیچ استفاده می شود. بهترین کارایی که دارد این می باشد که در کنار ژنراتور نصب می شود و به شکل اتوماتیک برق ژنراتور را در صورت قطع برق شهری روی مدار قرار می دهد.در صورت کم شدن جریان یا قطعی آن و یا فراتر از حد شدن آن سوئیچ انتقال اتوماتیک یا ATS جریان اصلی را قطع می کند و به ژنراتور که جریان پشتیبان است اتصال می یابد.
کارکرد ATS:
برای مراکز داده ATS یک راهکار نوین به حساب می آید. ای تی اس یک سوئیچ انتقال نیرو می باشد که با دو ورودی مجزای برق AC که به آن وصل می گردد انرژی مصرف کننده ها را تامین می نماید. بارهای متصله به این دستگاه از دو منبع تغذیه می گردند. هر نوع مولد جریان برق AC مانند برق شهر یا دیزل ژنراتور و یو پی اس می توانند این دو منبع باشند. در منبع برق ورودی در صورتی که مشکلی مانند افت ولتاژ و فرکانس و یا قطع برق ورودی ایجاد گردد به شکلی خودکار در کمترین زمان ممکن سیستم تغذیه مصرف کننده ها را بدون قطعی تغذیه از منبع برق ورودی دوم تامین می کند. این زمان سوئیچ شدن بسیار کوتاه است که در عملکرد تجهیزات مصرفی وقفه ای ایجاد نمی کند. در دو مدل ATS 16 A و ATS 32 A این دستگاه وجود دارد.
یو پی اس APC:
اشنایدر الکتریک به تولید یو پی اس ای پی سی و محصولات مراکز داده و لوازم جانبی و تجهیزات خنک کننده پرداخته است. اشنایدر الکتریک در سال 2007 APC را خریداری نمود و به ادغام آن با MGE UPS پرداخت و آن دو را با هم ترکیب نمود. تا واحد تجاری انرژی و خدمات خنک کننده اشنایدر را تشکیل نماید. 12000 کارمند توسط این شرکت به استخدام درآمد و این سبب تبدیل آن به بزرگترین شرکت در تولید برند APC گردید. و در سال 2011 ای پی سی بوسیله اشنایدر الکتریک به یک برند محصول تبدیل شد. در صورتی که این شرکت به عنوان واحد تجاری آی تی اشنایدر الکتریک تغییر نام داد.
یو پی اس APC و مشاغل :
اتصالات بی وقفه و داده ها برای موفقیت های تجاری بسیار اهمیت دارد. APC UPS بر این باور است که برای تضمین این اتصال راه حل هایی وجود دارد. و در هنگامی که سازمان ها و مشتریان به آن نیاز دارند باعث تامین آن می شود. یکی از پیشروان صنعت در زیرساخت های فیزیکی و نرم افزاری یکپارچه ای پی سی است که راه حل هایی قابل اعتماد ارائه می دهد. و سبب روشن ماندن سیستم های مهم در زمان قطعی برق می گردد. از این یو پی اس در صنایع و کشتیرانی ها و بیمارستان ها و سازمان ها و حتی در منازل نیز می توان استفاده نمود.
انواع یو پی اس APC:
-APC SYMMETRA LX:
جهت برنامه های کاربردی شبکه و سرور از این مدل استفاده می گردد. که خطی از محصولات منبع تغذیه بی وقفه می باشد. در پیکربندی های توانی از 4 کیلو ولت آمپر تا 16 کیلو ولت آمپر می باشند. در یک مرکز داده از SYMMETRA ها می توان کمک گرفت که دارای ویژگی هایی مثل قابلیت تعویض داغ و مدیریت یکپارچه و برق قابل تعویض بوسیله کاربر و ماژول های هوشمند و باتری را دارا می باشد.
APC SMART UPS:
این نوع از مجموعه ای از واحد های کوچکتر می باشد. که جهت مصارف خانگی و اداری در نظر گرفته شده می باشد. که به عنوان نسخه های رکمونت و دسترس می باشد. به جز سری های اسمارت یو پی اس آنلاین واحدهای این یو پی اس به شکل تعاملی خطی هستند و خروجی خود را زمانی که برق شبکه در دسترس نمی باشد از اینورتر خارج می کند.
شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه یو پی اس های APC و MGE و هووآوی دارای خدمات بسیار جامعی می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.