یو پی اس apc و نصب کردن آن چگونه است :

یو پی اس apc و نصب کردن

یو پی اس apc و نصب کردن آن :

یو پی اس apc و نصب کردن آن موضوع بسیار مهمی می باشد که بایستی افراد کاربلد در این حوزه به بررسی آن بپردازند. ups یا همان منبع تغذیه بی وقفه وسیله ای الکترونیکی می باشد. که وظیفه اصلی آن توان مورد نیاز بار مصرفی را تامین کردن است. به بیانی دیگر یو پی اس بوسیله انرژی ذخیره شده در باتری به تامین برق مورد نیاز تجهیزات مصرفی می پردازد. این سیستم یو پی اس بین برق شهری و دستگاه مصرفی قرار می گیرد. که علاوه بر اینکه برق شبکه را تنظیم می نماید و آن را تثبیت می کند. از نفوذ نویز و ایجاد اختلالات شبکه به تجهیزات حساس مصرفی جلوگیری می نماید.

 

یو پی اس apc  و نصب کردن

درباره ups:

از کارهای مهمی که یک یو پی اس در زمانی که برق شهری قطع می باشد . این است که بدون وقفه و بلافاصله وارد مدار می شود. و سبب تامین برق مصرفی لازمه می گردد. به شکلی که نیاز به ریست کردن و یا خاموشی دوباره دستگاه مورد استفاده نمی باشد. وظیفه حفاظت از وسایل الکترونیکی حساس در مقابل نوسانات بر عهده یو پی اس ها می باشد. از ایجاد تعمیرات و عقب افتادگی های هزینه دار یو پی اس جلوگیری می نماید. به عبارتی دیگر یو پی اس علاوه بر حفاظت از دستگاه های حساس الکتریکی سبب ثبات جریان برق تقویتی نیز می گردد.که سبب آنلاین ماندن برنامه های حساس نیز می گردد.

مزیت استفاده از یو پی اس :

استفاده کردن از سیستم انرژی بی وقفه یا یو پی اس علاوه بر اینکه از قطعی برق جلوگیری می نماید و از مشکلات ناشی از آن ممانعت به عمل می آورد. حفاظت از وسایل را در برابر قطع کلی سبب می گردد. فیلترهای دیگری نیز در یو پی اس وجود دارد که سبب حذف نوسانات شهری و نویز برق شهری می گردد.

و در برابر رعد و برق و ولتاژ زیاد باعث حفاظت می گردد. و سبب ارسال جریان یکنواختی با شکل موج ثابت به مصرف کننده می گردد. یو پی اس آنلاین برای کاربردهای معمولی مورد استفاده می باشد. که دارای باتری تک سلولی سرب اسید و یا نیکل کادمیوم می باشند. که توان 500 تا 2000 آمپر متر می باشند. یو پی اس هایی که بزرگتر هستند توان بیشتر و کیفیت برق خروجی بالاتری را دارا هستند. در انواع و اندازه های گوناگونی یو پی اس ها وجود دارند.

inverter :

هرچه اینورتر یک یو پی اس قوی تر باشد. قدرت و توان یو پی اس بیشتر می باشد. به بیانی دیگر توان و تعداد تجهیزات بیشتری پشتیبانی می گردد. باتری های به کار رفته در یو پی اس هرچه ظرفیت بالاتری داشته باشد. میزان زمان برق دهی در هنگام قطعی برق شهر بیشتر خواهد بود. upsهای مختلف دارای ویژگی هایی مثل دادن آلارم هشدار به هنگام ایجاد خطا و یا اضافه بار و یا نرم افزار کنترل کامپیوتر جهت ذخیره کردن اطلاعات و خاموش نمودن کامپیوتر و امکانات دیگر نیز می باشد.

بخش های تشکیل دهنده apc ups:

-رکتیفایر یا یکسوکننده شارژ
-مبدل دی سی به ای سی یا اینورتر
-باتری
-سوئیچ یا کلید غیر هادی

در ساده ترین ساختار خود یو پی اس به این گونه است که بار در شکل معمول از ورودی ای سی تغذیه می نماید و با یکسوسازی ورودی ac بوسیله شارژر و تبدیل کردن آن به جریان دی سی باتری شارژ می گردد. در صورت قطع ورودی ای سی و یا نامناسب تشخیص دادن برق ورودی با تبدیل کردن ولتاژ دی سی باتری به برق ای سی ولتاژ بار را بدون وقفه در کار تامین می نماید. براساس استانداردها یو پی اس ها دارای تکنولوژی هایی مثل دابل کانورژن و لاین اینتراکتیو و passive standby نیز می باشند.

apc ups:

شرکت یو پی اس ای پی سی از معروف ترین تولید کننده های دستگاه برق اضطراری یا یو پی اس می باشد. که این شرکت علاوه بر تولید یو پی اس به تولید باتری و رک های هوشمند جهت مراکز داده و تجهیزات خنک کننده برای دیتاسنترها هم می پردازد. شرکت apc در سال 1981 در ماه سوم بوسیله سه کارشناسی که از دانشگاه ماساچوست فارق شده بودند و در رشته برق و الکترونیک درس خوانده بوند تاسیس گردیده است.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های apc و mge و تهیه لوازم یدکی خدمات بسیار جامعی را ارائه می دهد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید و از اطلاعاتی کامل بهره مند گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights