یو پی اس apc و دلایل استفاده از آن در تجهیزات الکتریکی :

apc ups و یو پی اس صنعتی

یو پی اس apc و دلایل استفاده از آن برای تجهیزات :

یو پی اس apc و دلایل استفاده نمودن از آن برای تجهیزات الکتریکی شامل مواردی است که به شرح آن می پردازیم. ups یا منبع تغذیه بی وقفه وسیله ای است که از قطعه هایی جامد تشکیل شده است. این وسیله بین منبع برق ورودی و بار وصل شده قرار دارد. از ایجاد اختلالات برق شهری یا همان برق ورودی من جمله قطعی کامل آن جلوگیری به عمل می آورد. ویژگی هایی که مهم است و در بین یو پی اس ها مشترک می باشد. وجود باتری در همه آنها است. تا هنگامی که برق شهر وصل است. در باتری ها انرژی ذخیره می گردد و بعد از قطع برق شهر انرژی باتری به جریان متناوب یا همان ac تبدیل می شود.

یو پی اس apc و دلایل

پس همه سیستم ها دارای شارژباتری و مدار اینورتر می باشند. تمامی یو پی اس ها نیز دارای یک سیستم بای پس هستند. به همراه یک سوئیچ در خروجی وسیله ارتباط با بار را برای تغذیه مستقیم از برق شهر ایجاد می نماید. مدار سوئیچ خروجی در بسیاری از مواقع با به کارگیری سوئیچ های استاتیک کامل می شود. در یو پی اس هایی که توان پایینی دارند این عمل توسط رله صورت می پذیرد.

مدت زمان برق دهی توسط apc:

با توجه به محدود بودن پشتیبانی سیستم یو پی اس به دلیل زمان انرژی احتیاج به یک سیستم بای استند ژنراتوری وجود دارد. زمانی که در سیستم کاری حساسی که بدون بای استند ژنراتور می باشد. برق شهری قطع می گردد تنها منبع برق موجود انرژی الکتریکی حاصل از باتری یو پی اس می باشد. در انتها نیز مدت زمانی که بار قادر است برق دریافت نماید به میزان ظرفیت سرویس دهی باتری و میزان مصرف بار یو پی اس بستگی خواهد داشت.

در زمان outonomy با قطع یو پی اس برق لازمه برای تجهیزات تامین می گردد. بعد از گذشت این زمان در صورت وجود نرم افزار مناسب خاموش شدن سیستم به بار سیگنالی ارسال می شود. تا عملیات و فرآیند منظم shutdown صورت پذیرد. به این شکل بدون از دست دادن هیچ اطلاعات و برنامه ای موارد باز شده بسته می گردد و سیستم خاموش می گردد. تنها مسئله ای مورد نظر حفظ نمودن اطلاعات نمی باشد. چرا که در صورت قطعی برق سیستم های پردازش و اطلاعات و تجهیزات ارتباطی به مدت زمان بیشتر کارایی و سودمندی این سیستم ها و بعضی از فعالیت های تجاری خود را از دست می دهند.

– وجود ژنراتور :

اگر سیستم مورد نظر دارای یک ژنراتور باشد با قابلیت تشخیص اتوماتیک قطع برق یا amf با قطعی برق یو پی اس در مدت زمان لازم برای روشن شدن و کار کردن ژنراتور بار را تغذیه می نماید. بر فرض این مورد که برای این کار ژنراتوری با توان مناسب انتخاب شده باشد. ups آن را به عنوان یک جایگزین جهت برق شهر تصور نموده و باتری ها را شارژ می نماید. فرکانس و ولتاژ ژنراتور باید در محدوده قابل قبولی باشد. که یو پی اس از آن به عنوان ورودی استفاده می نماید. در غیر اینصورت با وجود اینکه ژنراتور روشن است گاهی اوقات یو پی اس از باتری استفاده می کند و در عمل ژنراتور بدون استفاده می ماند.

apc ups :

شرکت یو پی اس apc از معروف ترین تولید کننده های دستگاه برق اضطراری یا همان یو پی اس است.  تنها تجهیزات این شرکت یو پی اس نمی باشد. چرا که به تولید باتری و رک هوشمند و تجهیزات خنک کننده برای دیتاسنترها نیز می پردازد. ای پی سی یو پی اس در سال 1987 توسط سه کارشناس که از دانشگاه ماساچوست فارق شده اند و در رشته برق و الکترونیک درس خوانده بودند تاسیس گردیده است.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه یو پی اس های apc و mge و همینطور یو پی اس های هووآوی و تهیه لوازم یدکی آنها خدمات بسیار جامعی را ارائه می دهد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights