کارکرد یو پی اس apc و بررسی چگونگی عملکرد آن :

کارکرد یو پی اس apc

کارکرد یو پی اس apc :

کارکرد یو پی اس apc بسیار مهم و اساسی می باشد استفاده از یو پی اس جهت ایمن ساختن تجهیزات و سیستم ها دارای اهمیت زیادی می باشد چرا که سبب می گردد در مقابل نوسانات و نویزهای موجود از لوازم الکترونیکی حفاظت نماید. قبل از دانستن چگونگی کارکرد یک یو پی اس بهتر است با اجزای آن آشنا شوید.

کارکرد یو پی اس apc

تعریف ups:

منبع تغذیه بی وقفه نام دیگر ups است. هنگامی که منبع برق ورودی شبکه قطع می گردد برق اضطراری را به بار می رساند.جهت مقابله با مشکلات موجود در برق ورودی در سیستم هایی که در محدوده چندین ولتی برای محافظت از رایانه های شخصی و سازمان های صنعتی بزرگ از دستگاهی به نام uninterrupted power supply استفاده می گردد.

کارکرد یو پی اس apc

یو پی اس دارای باتری در درون خود است که هنگامی که برق در حالت عادی قرار دارد این باتری ها شارژ می شوند و در هنگام قطعی برق از آن استفاده می نماید.توان مورد نیز برای تغذیه بار را از انرژی ذخیره شده درون باتری یو پی اس تهیه می نماید.

تعمیر یو پی اس apc

اجزای یک ups:

هر یو پی اس از هر نوعی که باشد از 4 بخش تشکیل شده است:

  • باتری
  • مبدل جریان مستقیم
  • یکسوکننده شارژر
  • شارژر

انتخاب باتری UPS

از جمله کاربردهای یو پی اس این است که برق مورد نیاز را بدون وقفه برای شما فراهم می آورد. علاوه بر آن سبب جلوگیری از نوسانات و نویزهای موجود در برق می گردند.شارژر یو پی اس بوسیله یکسوکننده ها به شکل همزمان با تبدیل کردن جریان مستقیم به جریان مستقیم باتری آن را شارژ می نماید که در صورت قطعی برق و مواقعی که با مشکلات برقی مواجه می شویم در کوتاه ترین زمان این امکان وجود دارد که جریان مستقیم برق را به جریان متناوب تبدیل می کند و برق مورد نیاز را تامین می کند.

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه یو پی اس و سرویس و نگهداری آن خدمات بسیار جامعی را ارائه می دهد در صورت داشتن هر سوالی در این زمینه با ما تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights