خروجی یو پی اس apc و بررسی آن :
خروجی یو پی اس apc ویژگی هایی دارد که بایستی مورد توجه قرار گیرد. از برندهای بسیار معروف و شناخته شده یو پی اس apc می باشد. این برند به عنوان استانداری صنعتی برای زیرساخت های حفاظت از برق شناخته شده است. ای پی سی خود را یک پیشرو در صنعت به اثبات رسانده است. با بزرگترین شرکای فناوری اطلاعات به شکل قابل اعتماد و دسترسی هستند.
تولید apc ups:
اشنایدر الکتریک که خود به تولید تجهیزات خنک کننده برای مراکز داده و باتری و یو پی اس و سایر تجهیزات لازم می پردازد به تولید یو پی اس apc نیز پرداخته است. در سال 2007 ای پی سی بوسیله اشنایدر الکتریک خریداری گردید. و با سیستم mge ups ادغام شد و در نهایت واحد تجاری انرژی و خنک کننده حیاتی اشنایدر را تشکیل دادند. در همان سال درآمد این کمپانی به 3.5 میلیون دلار رسید. حدودا 12000 فرد در جهان به استخدام این شرکت درآمدند. در فوریه همان سال به عنوان عضوی از s&p از بزرگترین کمپانی ها در زمینه سهامی عام در ایالات متحده شد. اشنایدر در 102 کشور به فعالیت پرداخت و در سال 2008 فروشی معادل با سالانه 26 میلیارد دلار را به دست آورد.
مصارف apc:
سازمان ها و اداره ها و کشتیرانی ها و بیمارستان ها و هر مکانی که به برق بی وقفه نیازمندند از ای پی سی یو پی اس استفاده می کنند. این یو پی اس حداکثر در دسترس بودن را دارا می باشد و برای جلوگیری از آسیب وارد شدن به تجهیزات الکتریکی بسیار کاربرد دارد. پشتیبانی از زیرساخت های حیاتی عاملی بسیار مهم است. در منازل نیز برای حفاظت وسایل از تغییرات ولتاژی برق و نوسانات آن از یو پی اس استفاده می شود. تا از اطلاعات و داده ها محافظت شود. در سینمای خانگی و یخچال ها و کنسول های بازی مورد استفاده است.
apc symmetra lx:
جهت برنامه های کاربردی سرور و شبکه از این نوع یو پی اس استفاده می شود. پیکربندی توانی آن از 4 تا 16 کیلو ولت آمپر می باشد. از symmetra ها برای دیتاسنترها کاربرد دارند. چرا که ویژگی هایی مثل مدیریت یکپارچه و قابلیت تعویض داغی و ماژول هوشمند و برق قابل تعویض شدن بوسیله کاربر و باتری را دارا است.
Apc smart ups:
از جمعی از واحدهای کوچکتر تشکیل یافته اند. که به عنوان سیستم پشتیبان برای تامین کردن برق پایدار به وسایل و تجهیزات اساسی و مهم کاربرد دارد. در زمانی که با قطعی برق روبه رو هستیم این سیستم به طور خودکار و بدون تعلل در زمان نوسانات ولتاژی برق و انرژی پایدار و ثابت را برای موارد مصرفی تامین می کند. انجام شدن این موارد سبب دسترسی به داده ها و جلوگیری از دست دادن آنها می شود. این سری خروجی های خود را هنگامی که برق شبکه موجود نیست از طریق اینورتر خارج می نماید.
راه اندازی ای پی سی :
1-بررسی نمودن بار و نیازهای تجهیزات :
نیازهای برقی که تجهیزات دارا هستند بایستی اول بررسی شود. بار مصرفی آنها تشخیص و سنجیده گردد. انجام این موارد سبب انتخاب درست یو پی اس می شود. به طور دقیقی برق مصرفی را و میزانش را تعیین می کند.
2-انتخاب کردن مدلی متناسب :
بر اساس نیاز و بار وسایل مدلی متناسب با آنها باید انتخاب نمود. بر حسب ظرفیت باتری و توان خروجی و ویژگی های پیشرفته این مهم انجام می شود.
3-راه اندازی و نصب درست:
انجام این مرحله باید بوسیله افراد کاربلد و متخصص انجام شود. که شامل مواردی مثل اتصال درست به تجهیزات و تنظیم کردن اولیه و یادگیری آموزش های مهم است.
مشخصه های خروجی ups:
1-ولتاژ و فرکانس و توان و ضریب آن و تی اچ دی و …
2-بر اساس سفارش توان هر دستگاهی مشخص می گردد.
3-وات خروجی که همان ضریب توان اکتیو است مهم است که ضریب توان خروجی بهتر است از 0.8 بیشتر باشد.
شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه سرویس و نگهداری از یو پی اس های apc و mge و هووآوی دارای خدمات بسیار جامعی می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با متخصصان ما تماس حاصل نمایید.