مقدمه
توضیحات جامع درباره UPS APC یو پی اس یا به عبارتی Uninterruptible Power Supply، به معنای منبع تغذیهای است که در آن وقفه ندارد. اگر بخواهیم بهطور خلاصه وظیفه آن را شرح دهیم، باید بگوییم که برق وسایلی که به آن متصل میشود را از طریق انرژی ذخیرهشده در باتری تأمین میکند. نحوه شارژ باتریهای آنهم به این صورت است که به برق شهر وصل میشود و پسازاینکه برق قطع شد، فوراً از برق باتری برای روشن ماندن تجهیزات استفاده میکند. UPS قادر است بدون فوت وقت و بدون لحظهای مکث، برق باتری شارژ شده را وارد مدار کرده و اجازه ندهد که تجهیزات خاموش شوند.
روش کار
همانطوری که گفتیم، این دستگاهها با باتری کار میکنند و همانگونه که در تصویر زیرنمایان است، برق شهر را به خروجی متصل میکند و اگر احیاناً برق شهر قطع شد، برق باتری به کمک میآید.

نحوه عملکرد UPS
قابلیتهای UPS:
علاوه بر مواردی که ذکر شد، کار دیگر UPS ها به این صورت است. که مانع از افت و افزایش ولتاژ برق شهر میشوند. و علاوه بر اینها، از تغییر فرکانس ورودی و نویز برق هم جلوگیری میکنند و علاوه بر اینها اگر حوادث طبیعی مانند رعدوبرق رخ داد که باعث میشود که برق شدیداً افت کند. یا ولتاژ بهطور برقآسایی افزایش یابد، نوعی نقش محافظ را برای تجهیزات هم بازی میکند.
تجهیزات مورداستفاده در UPS:
به دلیل اینکه UPS ها بالاست، ازلحاظ اقتصادی مقرونبهصرفه نیست. که برای همه تجهیزات استفاده کرد.بنابراین فقط در تجهیزات حساس و اضطراری کاربرد دارد. و اگر بخواهیم مثالهایی در این مورد بزنیم، باید به تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، تجهیزات نظامی، درب برقی، اتاق سرور شبکه، دوربین مداربسته و هر تجهیزاتی که گرانقیمت است نام ببریم. و به علت اینکه این موارد بسیار حساس و حیاتی است، نمیتوانیم مستقیم به برق شهر وصل کنیم. زیرا اگر خاموش شود، ضررهای بسیار زیادی خواهد کرد.
انواع دستگاه UPS و کاربردهای آنها
این نوع دستگاهها با توجه به دستهبندیهای اداری، صنعتی و خانگی بر اساس قابلیتهایشان تقسیمبندی میشوند. مدلهای خانگی توان کمتری دارند. و درعینحال نیز زمان کمتری میتواند سایر دستگاهها را روشن نگه دارد. و اندازه آنها هم کوچک است و در بازار در توانهای زیر 1 کاوا و 3 کاوا عرضه میشوند.
در نوع اداری آن در دستگاههای ATM، تجهیزات امنیتی، دوربین مداربسته، سرورها و شبکههای بزرگ و کوچک استفاده میشوند. و از 1 تا 10 کاوا توان و بیشتر دارند. در این نوع از باتریهای جداگانه استفاده میشود تا بتواند مدتزمان نگهداری برق آنها را افزایش دهد و درعینحال از دستگاههای زیادی پشتیبانی کنند.
در مدل صنعتی هم از توان بسیار زیادی برخوردار هستند. و اگر بخواهیم یک مثال بزنیم، در مواقع اضطراری قادر است. همهی کامپیوترهای یک بیمارستان بزرگ را درزمانی که برق قطع میشود، برای مدت محدودی پشتیبانی کند. توان آنها هم از 10 تا 800 کاوا هستند و درمجموع سه فاز دارند.

طبقهبندی UPS ها بر اساس نوع فناوری
استانداردهایی که در UPS ها استفاده میشود، آنها را به پو پی اس آنلاین، لاین اینتراکتیو و آفلاین تقسیم میکند.
لاین اینتراکتیو یا Line Interactive UPS:
این نوع UPS ها به دلیل اینکه از تنظیمکننده ولتاژ استفاده میکنند. عمر بالایی دارند ولی مانند نمونه آفلاین آن توان محدود و مشخصی دارند. خروجی این دستگاهها به اینورتری وصل میشود که معمولاً در همه اوقات روشن است و در مواقع عادی، باتریاش فقط شارژ میشود. و اگر برق قطع شود و برای جبران انرژی باتریها، چیزی در حدود ۸ الی ۱۴ میلیثانیه زمان نیاز دارد. این زمان را بسیاری از دستگاهها نمیتوانند معین کنند؛ بنابراین برون اینکه خاموش شوند، به کار خود ادامه میدهد و در وسایلی مانند IT و مصارف خانگی و تجهیزات شبکه کاربرد دارد.
یو پی اس آنلاین:
در این مدل نوسانات و قطعی برق هیچ تأثیری نمیگذارد؛ دلیلش هم این است که همیشه فعال است و سپس برق شهر را یکسو میکند و سپس تولید کرده و به همین علت است که اگر برق قطع شود، سریعاً نیاز برق برای تجهیزات را از باتریها تأمین میکند. این نوع UPS ها بیشتر مورداستفاده قرار میگیرند و دلیلش هم این است که نوسانات برق را با درجه حساسیت زیادی کنترل و به دستگاههای حساس منتقل میکند. البته این را هم باید بگوییم که هزینه این دستگاهها زیاد است. و در تجهیزات پزشکی و مراکز داده و غیره استفاده میشود. اگر بخواهیم بیشتر درباره آنها صحبت کنیم، باید بگوییم که در انواع تک فاز و سه فاز و همچنین در قابلیت و توانهای گوناگونی وجود دارند. برای خرید UPS به صفحه محصولات مراجعه کنید.
یو پی اس آفلاین
این نوع UPS ها برای کاربردهای شخصی مورداستفاده قرار میگیرد و علاوه بر این نیز توان خروجی پایینی دارند. و مدت کمی برق را پشتیبانی و تأمین میکنند و قیمت پایینی هم دارند و روش کار به این صورت است که بهوسیله خروجیهای UPS، برق شهر مستقیماً به تجهیزات وارد میشوند و تنها درزمانی فعال میشود که برق شهر قطعشده و نیاز به باتری باشد و به علت اینکه فناوریهایی که در اینها بهکاررفته، دیگر تولید نمیشوند.
تا آنجا که امکان داشت سعی بر این بود تا با اطلاعاتی کامل و توضیحات جامع درباره UPS APC شما عزیزان را آشنا نماییم در ادامه محصولات یو پی اس ای پی سی را شرح خواهیم داد.
محصولات UPS APC
در اینجا به بررسی برخی ویژگیهای محصولات شرکت UPS APC میپردازیم:

- دستگاه یو پی اس APC SRT5KXLI شامل کابل Comms، CD مستندات، پایه متحرک، کابل USB، راهنمای نصب و پروب دما است.

- دستگاه یو پی اس APC BX650CI وظیفه محافظت و بک آپ گیری از باتری برای رایانه و قطعات الکترونیکی را بر عهده دارد.

- دستگاه یو پی اس APC SRT96BP شامل کارت گارانتی، دفترچه راهنمای کاربر و CD مستندات است.
توضیحات جامع درباره UPS APC را در بالا برای شما عزیزان توضیح دادیم. شرکت آروند آویژه پارسیان در رابطه با یو پی اس ای پی سی خدماتی بسیار با کیفیت ارائه می دهد. که در صورت نیاز به مشاوره در این رابطه به راحتی می توانید با متخصصان ما تماس حاصل نمایید و از راهنمایی های لازمه بهره مند گردید.
Get 450+ Extra Daily Visitors and 3X Your Profits
“How can I get more traffic to my site?”
People ask me this question all the time.
Truth be told, ranking on Google is getting *harder*,
because everyone and their grandma is targeting
the same keywords.
My friend George and his team just released a new
SEO WordPress plugin that fixes this problem.
It ranks your site higher in Google, without you
creating more content or building backlinks.
Check it out here ==> https://bit.ly/39swbCx