تابلو برق و اجزای آن شامل چه مواردی است و چه انواعی دارد:

انواع تابلو برق از لحاظ ساختار

تابلو برق و اجزای آن :

تابلو برق و اجزای آن و آشنایی با آنها خالی از لطف نیست. به مجموعه از تجهیزات که جهت فرمان و سنجش و حفاظت و پایش که به یکدیگر متصل می شوند و درون محفظه ای قرار می گیرند تابلو برق می گویند. هدف از تابلو برق توزیع انرژی الکتریکی و کنترل می باشد. امکان حفاظت و کنترل با اطمینان تری با استفاده از تابلو برق ایجاد می گردد. ایمنی افراد بواسطه تابلو برق در برابر حوادثی مانند برق گرفتگی افزایش پیدا می نماید و تعمیر و نگهداری آن ساده تر می گردد.

تابلو برق و اجزای آن

انواع تابلو برق ها :

براساس محل نصب و کاربرد و سطح ولتاژ تابلو برق ها را به چند دسته تقسیم می نمایند.

تابلوبرق ها از نظر کاربرد:

تابلوهای کنترل و تابلوهای توزیع دو دسته طبقه بندی تابلوها از لحاظ کاربردی هستند. تابلوی کنترل جهت کنترل نمودن سیستم مورد نظر استفاده می گردد.با توجه به اهداف تعیین شده تجهیزاتی را دارا می باشد که پارامترهای مشخصی را پایش و حفاظت می نماید. برای توزیع برق از تابلوهای توزیع استفاده می گردد. از نظر ساختمانی و ظاهری تابلوها به چند دسته دیواری و روی سکو و ایستاده تقسیم می گردند. جنس تابلوها از فلز و یا پلاستیک می باشد که با توجه به محل و کاربرد تعیین می گردد.

انواع تابلو از لحاظ سطح ولتاژ :

در دو دسته فشار ضعیف و فشار متوسط تابلوها از لحاظ ولتاژ تقسیم می گردند. تابلوی فشار ضعیف دارای ولتاژ 1000 ولت است. در مکان هایی مانند راه انداز یا استارتر موتور و مراکز کنترل موتور از اینها استفاده می گردد. در سوئیچینگ مدار ورودی و باس کوپلر هم از اینها استفاده می شود.
تابلوی فشار متوسط دارای ولتاژ بین 1 تا 36 کیلو ولت می باشد. تغذیه این تابلوها از خروجی ژنراتورها و یا ترانسفورماتورها صورت می پذیرد. تجهیزاتی مانند بریکر و سکسیونر و تجهیزات اندازه گیری مانند ترانس جریان و ولتاژ و رله را نیز شامل می شوند.

تابلوهای برق

شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه تابلو برق و خرید و سرویس و نگهداری آنها خدمات جامعی را ارائه می دهد. در صورت داشتن هر سوالی در این زمینه با ما تماس نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights