تابلوبرق فشار ضعیف و فشار متوسط :
تابلوبرق فشار ضعیف و فشار متوسط و شناخت آنها کمک بسیار زیادی در زمان نصب را برای گروه فنی جهت نصب تابلوبرق ها فراهم می نماید.تجهیزاتی که جهت کنترل و توزیع کردن انرژی الکتریکی استفاده می شود را تابلو برق می نامند. به عبارتی دیگر فضایی که نوسط تجهیزات برقی اشغال می گردد. و در آن نصب می شوند را می نامند. اینکه تابلو را حتما یک فضای بسته فلزی بدانیم اشتباه است. بلکه فضای بسته فلزی نوعی از تابلو حساب می گردد.یک یا چند وسیله قطع و وصل و تجهیزات کنترل و حفاظت و اندازه گیری که تمامی متصل کننده های داخلی مکانیکی و قسمت های بدنه آن بر روی آن سوار شده باشد را تابلو برق می نامند. کابینتی که دستگیره ها و کلید ها و ابزارها نمایشی در جهت تجهیزات الکترونیکی روی آن نصب می گردند تابلو برق است.
اهداف مهم جهت استفاده از تابلو برق :
- ایجاد کنترل و محافظت دقیق و با اطمینان
- با هزینه ای کمتر ایجاد قابلیت استفاده کردن از سیستم های الکتریکی را فراهم نمودن
- سرویس کردن و تعمیرات به شکلی آسان و سریع
- ایجاد ایمنی برای سیستم و جلوگیری از خطرات احتمالی
انواع تابلو برق از لحاظ ولتاژ:
– تابلو فشار ضعیف
-تابلو فشار متوسط
تابلو برق فشار ضعیف :
ترکیبی از یک یا چند وسیله فشار ضعیف به همراه تجهیزات کنترل اندازه گیری و تنظیم کننده و نشانگر و … که به شکلی کامل نصب شده اند و تمامی اتصالات مکانیکی و الکتریکی داخلی را با خود دارند را تابلوی فشار ضعیف می نامند.
بعد از آنکه ولتاژ فشار قوی به ولتاژ فشار ضعیف جهت تقسیم کردن انرژی الکتریکی در پست های ترانس تبدیل گردید از تابلوهای فشار ضعیف استفاده می گردد.
انواع تابلو فشار ضعیف شامل :
-تابلوی دیواری
-تابلوی ایستاده کشویی
-تابلوی ایستاده ثابت
تابلو برق فشار متوسط:
تابلوهایی که در سطح ولتاژ 1 تا 36 کیلو ولت می باشند و به شکل چند سلولی مونتاژ می شوند را تابلوی فشار متوسط می نامند. ترانسفورماتورهای اندازه گیری جریان و ولتاژ و انواع کلیدهای قدرت و جا کننده زمین و رله و لوازم کنترلی از جمله تجهیزات داخل این تابلوها می باشند.
شرکت آروند آویژه پارسیان در زمینه تابلو برق ها اطلاعات بسیار کاملی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهد در صورت داشتن هر سوالی در این زمینه با مشاوران ما تماس حاصل نمایید تا از اطلاعاتی کامل بهره مند گردید.